Nagyatád - eXtremeMan hírek

640x480

Petr Vabrousek a rajtvonalon!

Gyülekeznek a csillagok az égen! A 30. jubileum alkalmából korábban már megírtuk, hogy a szervezők gőzerővel dolgoznak azon, hogy a 30. versenyen ott legyen a magyar klasszikus távú triatlon elitje (https://www.extrememan.hu/oldals/53). Nos, úgy döntöttünk, hogy egy kicsit még tovább nyújtózkodunk, keresztül az országhatáron, és egy távolabb eső csillagot is megcéloztunk! Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei Nagyatádi eXtremeManre elfogadta meghívásunkat a kétszeres triatlon világkupa bajnok, Petr Vabrousek!

200x150

Versenyzői információ

Az eXtremeMan Nagyatád versenyének részletes információi versenyzők részére
Regisztráció - nevezés - programok - pálya - teendők

200x150

Nézői információk

Hasznos információkat válogattunk össze azoknak, akik a leghosszabb napot a versenypálya mentén töltik

200x150

Csatlakozz Te is az eXtremeMan Clubhoz!

A nagyatádi legenda 30 évvel ezelőtt született. Ez idő alatt mindig törekedtünk arra, hogy újabb és újabb fejlesztésekkel tegyük könnyebbé triatlonistáink számára a versenyzést és a felkészülést. Nemcsak a verseny hetében, hanem egész évben igyekszünk kiszolgálni mindenkit, aki számára fontos a hitvallásunk: az Út maga a cél! A visszajáró versenyzők hűségét eddig is jutalmaztuk: kedvezményekkel, ajándékokkal és örökrajtszámmal háláltuk meg városunk iránti elkötelezettségüket.


200x150

Közeleg az első nevezési határidő vége!

2019. február 25-én éjfélkor vált a nevezési díj, aki már elszánta magát, ne habozzon a nevezéssel!


200x150

Valami régi és valami új: élménybeszámolók és információk a nevezésről

Pár nap van hátra a nevezés megkezdéséig! És ennek megfelelően az oldal statisztikái szerint egyre többen keresték fel az extrememan.hu weblapunkat. Rendszeres látogatóinknak bizonyára feltűnt két változás a menüsorban: ismét elérhetővé tettük a versenyzők saját kezűleg megírt élménybeszámolóit és a finisher adatbázisunkat!


200x150

Nagyatád polgármestere versenyre hív mindenkit a zöld városba

Alig kezdődött el az új év, de máris nagy a készülődés az eXtremeMan szervezőirodában – hiszen a 30. verseny alkalmával számos újdonsággal készülünk a versenyzők számára. Ennek kapcsán a városházára is ellátogattunk, hogy a polgármesterrel konzultáljunk a legújabb fejleményekről. Vele készítettünk interjút a héten. A cikkben szereplő archív képért köszönet eM Soós Györgynek.


200x150

HIGH5 - eXtremeMan 2019 -

Bár a triatlon név azt sejteti, hogy ez egy három számból álló sportág, valójában van egy negyedik is, amit nehéz jól elsajátítani: ez a frissítés. Néhány órát a versenypályán töltve már korántsem mindegy, hogy az elvesztett folyadékot, sókat és energiát hogyan pótoljuk vissza. Jó hírünk van az eXtremeTour 2019. versenyeire készülőknek! 2019-ben is professzionális frissítést fogunk biztosítani a versenyzőknek, eldőlt ugyanis, hogy a HIGH5 Magyarország lesz az eXtremeTour 2019.évi versenyeinek hivatalos frissítője.


200x150

Beírhatod a naptárba: eXtremeTour 2019!

Az augusztus 10-re emlékszel? Segítünk: az eXtremeMan Nagyatád jubileumi versenyének a napja, a 30. nagyatádi verseny, mely ebben az évben is megkapta a Hosszútávú Országos Bajnokság büszke címét. Akkor most vedd elő a naptárat és írj be még két dátumot: ugyanis véglegesítettük az eXtremeTour állomásait!


200x150

Boldog Új Évet kívánunk !

Sok-sok örömteli, sérülésektől mentes kilométert Mindenkinek!


200x150

Múlt, jelen és jövő: Az eXtremeMan Nagyatád nyitott fejezete

Meghívót kaptunk a Prológ Nagyatád Alapítvány Gálaestjére. Az idei gála az „Az ismerős arcok fényképalbuma…” – Képek és hangulatok Nagyatádról címet kapta.


200x150

Egészségmegőrző szűrő és sportnap Nagyatádon

Mi is ott voltunk, és ott leszünk! Egészségmegőrző szűrő és sportnapot tartott Nagyatád a múlt hétvégén. A sportnak számos arca mutatkozott be a rendezvényen, sokan készültek izgalmas bemutatóval.


200x150

Save the date – 2019. augusztus 10-én újra eXtremeMan Nagyatád!

Jubileumra készülhet Nagyatád! Sorozatban immár 29. alkalommal nyerte el a város a hosszútávú triatlon országos bajnokság megrendezésének jogát. A döntést néhány napja hozta meg a Magyar Triatlon Szövetség a legutóbbi elnökségi ülésén, ahol egyben a jövő év versenynaptárát is összeállították.


200x150

Köszönjük, hogy velünk voltatok !

KÖSZÖNJÜK, HOGY EGYÜTT ÜNNEPELTÜNK!


200x150

Technikai értekezlet 2018.

A verseny részletes tájékoztatója
Ha ezen felül is kérdésetek van, forduljatok hozzánk az extrememan@extrememan.hu e-mail címen keresztül.
Jó böngészést kívánunk!


200x150

Köszönet rózsája

Segítünk megköszönni...


200x150

Olimpiai ötpróba

A sportról szól az életed? Minden hétvégén rajthoz állsz valahol? Téged sem kell noszogatni, ha mozgásról van szó? Akkor épp itt az ideje, hogy teljesítményedet Ötpróba-pontokkal jutalmazzuk!


200x150

A Városi Strand új bejárattal készül Nektek!

Nagyatád. A parkok és a fürdők városa. Készül az eXtremeMan versenyzők fogadására.


© 1989 - 2019 eXtremeMan
Designed by Szliczki József