Az eXtremeMan Nagyatád 2022 várja a sportos családokat (és a barátokat is) a versenyre !

200x150

Pezsegni fog már az élet eXtremeMan téren 2022. augusztus 12-én délelőtt is. Újdonság! Futóversenyek a verseny ideje alatt is!

Nagyon bízunk benne, hogy szép számmal fogadják el a szebbik nem képviselői a meghívásunkat, hogy kipróbálják, milyen érzés "csak futni és mosolyogni" az eXtremeMan drive-on,
majd célba érni az eXtremeMan téren.
A 9:00 órakor elrajtoló női futóversenyünk résztvevőire kb. 2.200 m futás teljesítése vár egy 3 x 700 m + egy rövid befutó kialakítású pályán. 
A versenyközpont közepén felállított Nagyatád kaput mindenhonnan jól lehet látni, ez a kapu szolgál majd rajthelyül a hölgyek részére, hogy aztán a térképen jelzett módon,
három "kört" teljesítve végül ugyanabba a célkapuba fussanak be, mint az eXtremeMan Nagyatád 2022 másnapi versenyének célbaérői.     
  

A lenti térkép alapján pedig az is jól megtervezhető, hogy honnan lehet majd gyönyörködni, és (persze szurkolni is!!!) a női futóversenyünk indulóinak.

 
 Alighogy vége lesz a női futóversenyünk eredményhirdetésének - mialatt ezen futópálya egy minimális átalakítással valóságos arénává változik - 
   az eXtremeManók futóversenye következik majd:

        10:00 órakor elsőként a 2-3 éves (2019-2021.) "cukiságok" próbálhatják ki, hogy milyen érzés végigfutni a befutófolyosón:
        Rájuk ugyanis egy kb. 100 m-es táv teljesítése vár, mely egy valódi "örömfutás" a Nagyatád kaputól a "Welcome to the finishline" kapun keresztül a célkapuig.         A kicsit nagyobbacskák pedig már az "arénában" versenyezhetnek.
        10:10-kor a 4-5 éves (2017-2018.) avatják fel ezt a pályát egy kört teljesítve 
        A táv kb. 400 m - azaz a kicsik számára nem könnyű, de a rajtig még lehet és kell is gyakorolni, mert nem baj, ha már ebben az életkorban megtanítjuk a gyerkőceinknek,
        hogy az "Út maga a cél". 

Ez a futás is a Nagyatád kaputól indul, ahonnan a futók camping irányába rajtolnak el, a zöld pázsitos területet körbefutják, majd az eXtremeMan óriásbetűknél visszakanyarodnak az eXtremeMan térre, hogy aztán a másnapi nagy verseny résztvevőihez hasonló módon az eXtremeMan113 célkapu vonalában forduljanak rá a befutó folyosóra, ők is áthaladjanak a "Welcome to the finishline" kapu alatt, majd célba érkezzenek.


           10:20 perckor a 6-7 éves (2015-2016.) manóknak a rajtjára ugyanazon helyen, ahol eddig is
                      - a Nagyatád kapuban kerül majd sor, de rájuk már két kör teljesítése vár, azaz 
a táv 700m lesz.   

           10:30 perckor a 8-9 éves manók (2013-2014.) következnek,
                      a rajthely és a pálya vonalvezetése nem változik, de nekik már három kört kell teljesíteni, a táv pedig kb. 1000 m lesz.
           
           Sok megkeresést meghallgatva még egy futamot beiktattunk ebbe a pörgő délelőttbe:  
           10:40 perckor a 10-11 éves manók (2011-2012.) következnek, a rajthely és a pálya vonalvezetése nem változik,
                    de nekik már négyig kell számolniuk, azaz négyig kört kell teljesíteniük, a táv pedig kb. 1300 m lesz.    

           10:45-kor indul el a Babakocsi futam, ahol egy szelíd távon
                  - két körben - 700 m-en vetélkedhetnek egymással a vállalkozó kedvű apukák és anyukák "hajtotta" járgányok és gyerkőcök.   

És hogy miért a címben a barátoknak (a többi családtagnak, ismerősöknek) címzett megszólítás ? 

Mi azt szeretnénk, ha minél többen megismerhessék "belülről", azaz a futópályáról is az eXtremeMan - drive hangulatát.  
Ki tudja, lehet, hogy itt kezdődik egy különleges barátság vagy még inkább egy örök szerelem... nagyon bízunk benne, hogy a sport, a futás, és talán egyszer a triatlon is bekúszik a lelkekbe.
2022. augusztus 13-án este 18:00 órakor, akkor, amikor a mezőny egy része a finisheres areában kortyolgatja a hideg sörét, vagy már a relax team gondoskodó kezei között hever a masszázs ágyakon, megtörténik egy a váltóknak kitalált "újraindítás" a Nagyatád kapunál:
Azokat a váltótagokat ugyanis, akiknek a kerékpáros embere "megakadt" a szintidőn, egy új fehér chippel elindítjuk a futópályán.
Az elmúlt években erre mindig szükség volt, így készülünk idén is. 
Sőt! 
A 18:00 órás újraindítással együtt most lehetőséget biztosítunk minden vállalkozó szellemű futónak, hogy kipróbálja magát az eXtremeMan Nagyatád 2022 futópályáján a Nagyatád Maraton futófesztivál keretei között. A rajt után az újraindított mezőny és a Nagyatád Maraton mezőnye a "Csak fuss és mosolyogj" futóverseny pályájának első métereivel azonos módon közelít az eXtremeMan drive kivezető szakasza felé, majd "olvad bele" a futópályába, egy kis új színt és lendületet szállítva ezzel a futópályára.  
És ezzel még nincs vége !
19:00 órakor a Nagyatád kaputól elindítjuk azokat, akik négy körön keresztül (egy félmaraton erejéig) szeretnének a pályán lenni, majd egy újabb óra elteltével, 
20:00 órakor elrajtolnak azok, akik két kör erejéig (egy negyed maraton) szeretnének pályán lenni (és belülről szurkolni) a pályán levő hősöknek, végül
21:00 órakor azokat indítjuk el, akik csak ki akarják próbálni egyetlen egy körön az eXtremeMan Nagyatád maraton pályáját (és testközelből érezhetik egy nagy verseny belső hangulatát).    

A nevezési felületeink nyitottak. 
Szeretettel várunk mindenkit a RAJTHOZ ! Nevezési információk:

Manófutás:

A nevezési oldal használatához szülői vagy felnőtt regisztráció szükséges. Ha már regisztráltál, elegendő belépni. A felső sávban válaszd a Nevezés gombot, ott megtalálod az ExtremeManó futást. Egy regisztrált felhasználó több manót is nevezhet! Nevezés után célszerű ellenőrizni a nevezési listát. Dupla nevezés, lemondás vagy egyéb probléma esetén, kérlek, írj egy e-mailt: extrememan@extrememan.hu.


A nevezés elérhető a 
nevezési oldalunkon. (Tipp: ha nem nyílnának le a nevezési mezők a létszám kiválasztása után, célszerű egy Ctrl+F5-öt nyomni)

Nevezési határidő: 2022. augusztus 9. (kedd) 23:59.

Rajtszámfelvétel és (ha még a létszám lehetővé teszi) helyszíni jelentkezés:
az eXtremeMan nevezési Irodán
Augusztus 11-én csütörtökön 9:00 órától,
majd a nevezési iroda nyitvatartási idejében.

Figyelem!
Az első 250 versenyző jelentkezését tudjuk fogadni.
  

Nevezési díj:
Előnevezés esetén 2.000 Ft (a helyszínen fizetendő).
Helyszíni nevezés esetén 3.000 Ft - ha még nem telt be az előnevezésekkel a létszám, csak akkor.
A rajtszámkiosztás meggyorsításához kérnénk egy-egy 2.000 Ft-os, ill. ha még van hely, a helyszíni nevezéshez 2.000 + 1.000 Ft-os bankjegyet hozni.Női futás:

 A futóversenyre csak előnevezett versenyzők jelentkezését tudjuk fogadni. 

A nevezéshez regisztrálnia kell annak, aki a nevezés(eke)t beküldi - egy felhasználó egyszerre több nevezést is tud küldeni.
16 éven aluliak regisztrációja nem megengedett, kérjük, hogy a szülők regisztráljanak a gyermekek helyett.
A regisztrációt követően érhető el a nevezési felület. Itt a belépett felhasználó nevezheti a hölgyeket, egyszerre többet is. 
Ha Ő maga is indulni szeretne, saját magát is fel kell sorolnia a listában. Ha csak saját magát nevezi, akkor is!
Ezt követően a nevezési listán érdemes ellenőrizni, a terveknek megfelelően sikerült-e a nevezés.  

Dupla nevezés, lemondás vagy egyéb probléma esetén, kérlek, írj egy e-mailt: extrememan@extrememan.hu.

Nevezési határidő: 2022. augusztus 8. (hétfő) 23:59

Létszám limit: technikai okok miatt az első 100 jelentkezőt tudjuk fogadni.

A nevezés elérhető a nevezési oldalunkon. (Tipp: ha nem nyílnának le a nevezési mezők a létszám kiválasztása után, célszerű egy Ctrl+F5-öt nyomni)

Nevezési díj: 3.000 Ft, melyet a rajtszám felvételekor kell rendezni.

Rajtszámfelvétel: az eXtremeMan Nevezési Irodán - annak nyitvatartási idejében.

Díjazás: egy emblémázott (női) technikai póló, melyet a nevezéskor átadunk.Futóversenyek 2022. augusztus 13-án:

 A futóversenyre csak előnevezett versenyzők jelentkezését tudjuk fogadni. A nevezési díjat csak bankkártyával lehet rendezni.

A nevezéshez regisztrálnia kell annak, aki nevezni szeretne. A regisztrációt követően érhető el a nevezési felület.

Nevezési határidő: 2022. augusztus 8. 23:59

A nevezés elérhető a nevezési oldalunkon. 

Nevezési díj: 6.000 Ft, 9.000 Ft, 14.000 Ft, 22.000 Ft a táv függvényében.

Rajtszámfelvétel: az eXtremeMan téren felállított Nevezési Irodán legkésőbb a rajtok előtt egy órával (vagy a versenyt megelőző napokban)

Díjazás: egyedi érem

© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József