Közeleg az első nevezési határidő vége!

200x150

2019. február 25-én éjfélkor vált a nevezési díj, aki már elszánta magát, ne habozzon a nevezéssel!

Valamennyi meghirdetett versenyünkön határidőhöz érkezünk: hétfőn, február 25-én éjfélkor zárul az első nevezési határidő.
Az eXtremeMan Nagyatád versenyére a mai napig 403 egyéni nevezés érkezett. 145-en vannak jelenleg elsőbálozóink,  92-en pedig a Törzsgárda tagjai. Nagy örömünkre 22 TTT tag is jelezte részvételi szándékát, köztük a lengyel Walaszczyk Wojciech és a horvát Josip Dikon. A TTT tagságból hatan már több, mint húsz alkalommal értek célba Nagyatádon. Közülük a rekordtartó az idén 76 éves Szebeni Bandi bácsi, aki immár a 29. versenyére készül! A legfiatalabb TTT tagunk Borbély Zoltán, aki 2005-ben 20 évesen indult először, éppen elérve a nevezési korhatárt, azóta pedig nem hagyott ki versenyt.
Gyűlnek a nevezési listán a váltó nevezések és az eXtremeMan113 Kaposvár és eXtremeMan51.5 Székesfehérvár mezőnye is napról-napra duzzad.

A nevezés előtt kérjük, olvasd el tájékoztató anyagainkat, köztük a Versenykiírásokat és a nagyatádi verseny Versenyzői információját. Kérdés esetén írj egy e-mailt az extrememan@extrememan.hu címre.

Ha pedig a kísérőidnek gyűjtesz hasznos információt, mutasd meg nekik a Nézői információkat.

© 1989 - 2020 eXtremeMan
Designed by Szliczki József