Nagyatádra utazás: ne Segesd felé!

200x150

Kedves versenyzők!
Tegnap délután kinyitott a versenyközpontban a nevezési iroda, és sokan éltetek is már a lehetőséggel és átvettétek a rajtcsomagot. Többetektől hallottunk arról a problémáról, hogy útban Nagyatádra Böhönyénél szembesültetek azzal, hogy a 68-as út azon szakasza a Rinya áradása okozta károk miatt le van zárva.

Sajnos július 25-én nagy mennyiségű csapadék zúdult le Somogy megyére, melynek következtében villámárvizek is kialakultak. Így történhetett, hogy az évtizedeken át szelíd Rinya egyetlen nap alatt több mint 3 métert emelkedett. Az áradások a 68-as út két hídjában is statikai károkat okoztak: Segesd és Böhönye között, valamint a nagyatádi elkerülő úton. Mint bizonyára tudjátok, éppen emiatt a kerékpárpálya is új útvonalon halad.


Éppen ezért arra kérjük azokat a versenyzőket, akik a Balaton vagy Nagykanizsa felől érkeznek, hogy kerülőutat válasszanak. Javasoljuk az új kerékpárpálya útvonalát: Böhönye – Nagybajom – Kutas – Beleg – Ötvöskónyi felé közelítsétek meg Nagyatádot, a Kanizsa felől érkezők pedig Csurgó – Berzence irányából.

Biztonságos közlekedést! Találkozzunk a versenyen!

© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József