Már több, mint 400-an neveztek a XXX. OB-ra!

200x150

Lezárult az első nevezési határidő, és szemmel láthatóan sokan éltek a korai nevezés nyújtotta kedvezményekkel: összesen 433 fő adta le a nevezést a február 25-ei határidőig. Sokan válallkoznak idén az eXtreme Tour állomásainak teljesítésére is: csaknem 100 versenyző csomagban nevezett a székesfehérvári, kaposvári és nagyatádi távokra.

Ketyeg az óra, a télből lassan tavasz lesz, és a nevezési adatok szerint ismét sokakban megérett az elhatározás: teljesíteni a nagyatádi eXtremeMant. Ez persze azt is mutatja, hogy országszerte javában tart a triatlonos felkészülési időszak. Hiszen a nyári triatlonversenyekre már most, sőt hónapokkal ezelőtt el kellett kezdeni az edzéseket, hogy mindenki a kellő formáját hozhassa.

Február 25-ig lehetett a legkedvezményesebben nevezni a nagyatádi eXtremeMan hosszútávú triatlonbajnokságra, a számok pedig azt mutatják, hogy nagy volt az érdeklődés. A tavalyi versenyre benevezett versenyzők számához viszonyítva már a potenciális indulók 2/3-a, összesen 433 sportoló adta be hivatalosan a jelentkezését a 30. OB-ra. Ebből csaknem 80-an fognak átesni a tűzkeresztségen és teljesítik először a nagyatádi távot.

A nevezési listát olvasva megakadhat a szemünk néhány néven, ezek közé tartozik Badar Gergő is,  akinek sokak szerint nagy beleszólása lesz idén az abszolút versenyben a dobogós helyek alakulásába.

Már biztosan tudjuk, hogy nagy visszatérők is a pályára lépnek: 35 olyan versenyző is akad a nevezettek között, akik már tagjai a legendás Tízen Túliak Társaságának, és több mint 10-en vannak olyanok, akik várományosai a TTT-tagságnak.

Említést kell még tennünk az eXtremeMan csomagban nevezett versenyzőkről is, hiszen ők külön munkával látták el a nevezési irodát. Ez azt jelenti, hogy ezek a triatlonisták egyidőben megváltották a rajthelyüket mind a három eXtremeMan helyszínre: a székesfehérvári rövidtávra, a kaposvári középtávra és a nagyatádi hosszútávra.

Amellett persze, hogy a nevezési díjakból ezek a versenyzők kedvezményt nyertek, meg is ajándékozzuk őket: a mindhárom versenyen induló sportolóink egy eXtremeMan-es fejpántot kapnak tőlünk, melyeket postai úton juttatunk el hozzájuk.

A nevezési irodában ezen a hétvégén csomagoltuk be ezeket a fejpántokat, így a jövő héten célba is érnek hozzátok! Viseljétek ezeket büszkén, és vigyétek hírül a világnak: megcselekedjük, amit megkövetel a triatlon! Aki pedig még nem adta le a nevezését, tegye meg minél előbb: április 8-ig tart a következő határidő! Jó felkészülést mindenkinek!© 1989 - 2023 eXtremeMan
Designed by Szliczki József