ELMARAD! - eXtremeMan klubtalálkozó a forradalmárok ünnepén

200x150

Az eXtremeMannel egykorú, sőt, valamivel régebbre is visszanyúlik Nagyatádon az a hagyomány, hogy a márciusi forradalmárok tiszteletére egy kis sporttal emlékezünk. Az elmúlt években ez a tisztelgés egy 48 körös futóverseny keretében valósult meg. Ennek értelmében a résztvevők egyéni vagy váltóversenyben 48 kört futnak a Széchényi parkban, melyet ti, finisherek már jól ismertek, hiszen a maratoni futópálya is keresztülhalad ezen a területen. A résztvevők kokárdával a szívük fölött futják le a közel 30 kilométeres távot, hogy aztán a célba érkezve kitűzzék azt a nemzeti lobogónkra. Minden évben az ünnepnapon a déli harangszóval rajtoltatjuk el a futamot. És hogy meglegyen a megfelelő ion és szénhidrát visszapótlás, jó magyaros babgulyással vendégeljük meg a résztvevőket. További információkat a cikk végén olvashattok, vagy nézzétek meg a facebook eseményünket!

Ebben az évben ezt a hagyományunkat egy találkozóval szeretnénk megelőzni: az ünnepnap előestéjére meghívjuk az eXtremeMan Club tagjait egy csoporttalálkozóra a nagyatádi Hotel Solarba. Valamennyi klubtagot írásban már személyesen is értesítettünk. A szálloda erre az alkalomra külön kedvezményt kínál fel az idelátogató triatlonistáknak.
Szeretnénk az eXtremeMan közösségi életét ezáltal is felpezsdíteni: szó lesz a közös célokról, összeállítjuk az év eseménynaptárát, hol induljon a klub csapatversenyeken 
És hogy ne legyen túl száraz a téma: a billiárdszobában lesz a találkozó, így a végén bátran lehet dákót ragadni és belökni a golyókat a lyukba.
Másnap pedig remélhetőleg minél több klubtaggal állhatunk rajtvonalhoz a március 15-ei emlékfutáson!
A jelentkezéshez írjatok a herrgyula@extrememan.hu címre!


Itt lesz a találkozón többek között a legelső klubtagunk, a többszörös dobogós helyet elért Dr. Szentpéteri Diána is, aki már meg is osztotta az eseményt az oldalán.
Dia egy éve csatlakozott az eXtremeMan Clubhoz, csapatunk azóta már közel 50 főre bővült.

Dia saját szavaival élve:

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra a klubra, amihez tavaly ilyenkor csatlakoztam.
Az eXtremeMan Club célja olyan kezdő illetve amatőr sportolók összefogása, akik az eXtremeMan versenyeket teljesíteni szeretnék,
de egyelőre egyesület nélkül, iránymutatás nélkül edzenek.

Mióta ide csöppentem 2014-ben nagyon sok minden történt velem. Az első nagyatádi versenyemet még klipszes pedállal csináltam végig sportcipőben.
Saját belátásom szerint edzettem, pedig nem volt tapasztalatom a triatlonnal kapcsolatban, nemhogy a hosszú távú triatlonnal.

Azóta nagyon sok segítséget kaptam, találkoztam meghatározó emberekkel és nagyon sokat edzettem.

A klub célja az eXtremeMan szellemiségével, céljaival egyetértő sportolók összefogása is. Ezt a felhívást tavaly is és idén is teljesen magaménak éreztem, érzem.

Biztosan sokan hallottátok a múlt év folyamán a klub nevét és láttátok a mezt, amiben az egész szezon alatt versenyeztem. Azt szeretnénk, ha minél többekhez eljutna a klub híre, hogy azok, akiknek segítségre van szükségük, közösséghez szeretnének tartozni, bennünk ezt megtalálhassák.

Az eXtremeMan egy különleges helyet foglal el a szívemben, így nekem nem volt kérdés, hová szeretnék tartozni.

A március 14-ei klubtalálkozóra természetesen azokat a versenyzőket is szeretettel várjuk, akik még csak játszanak a gondolattal, hogy az eXtremeMan Club tagjai legyenek. Érdemes belépni hozzánk, hiszen sok kedvezményt biztosítunk a számotokra, leveszünk terhet a vállatokról és biztosítunk egy pöpec csapatmezt is! A további részletekért kattintsatok ide!


A március 15-ei emlékfutás részletes programterve:

EMLÉKFUTÁS
" Fuss március 15-én 48 kört! "

Rajtjel: a déli harangszó

Az EMLÉKFUTÁS rendezője a Nagyatádi Triatlon és Szabadidő SE
Felelős rendező: Dr. Herr Gyula

Az emlékfutás Nagyatádon, a Széchenyi téren kijelölt 620m-es körpályán zajlik, ahol a versenyzők 48 kör megtétele után egy +240m-es befutóval érik el a CÉL-t, melyet a Zenepavilon első lépcsőjére történő fellépés jelképez. A versenyző a célban kokárdát tűz a verseny zászlajára, majd aláírja azt a közös EMLÉKLAPOT, melyet a verseny végén fotón megörökítünk.

A versenyzők által aláírt EMLÉKLAPRÓL készült fotót valamennyi résztvevő számára elküldjük.

1 kör 620 m, így az emlékfutás 30km (29.760m+240 m) hosszú. Az emlékfutást egyénileg vagy váltóban lehet teljesíteni. A futópályát 16:00 óráig biztosítjuk.
 A váltók esetében létszám korlátozás nincs, de egy váltótagnak legalább egy kört teljesítenie kell.

VÁLTÁS a Zenepavilon előtt levő váltóhelyen. NEM A FUTÓPÁLYÁN, hanem arról egy kicsit oldalra húzódva! A váltás a chip átadásával történik.

Karszalag és Chip felvétel: a Zenepavilonnál levő Versenyirodán 10:30 – 11:30 között.
Időmérés, körszámlálás: EvoChip Hungary

Frissítési lehetőség: körönként a kihelyezett frissítő asztaloknál - High5 – Energy Source + ZERO

A futás során – miután balra körözünk, a „balra tarts!” szabálya érvényes. Előzés jobb oldalról.

A versenyzőknek minden körben át kell futniuk az ellenőrző chipszőnyegen, a megtett körökről a műsorvezető folyamatosan tájékoztatja a résztvevőket.

Nevezés: e-mail: herrgyula@extrememan.hu

- a szükséges adatok: név, szül. év, egyéni chipkód (ha van)

- a nevezés érvényesítése: a nevezési díj utalásával.

   Bank: 67000014-10019827

- előnevezési határidő: március 10. (kedd éjfél)

- a létszám a Babgulyás parti előkészítése miatt fontos.

Költségek:

Egyéni versenyzők nevezési díja:
sárga chip használatával 1500Ft
bérelt chip használatával 2000Ft

Váltó versenyzők:
van sárga chip 1000Ft/fő
bérelt fehér chip esetén 1500Ft/fő

Egyéb költségek:

- 1000 Ft kaució szükséges a bérelt (fehér) chipekért,

- 500 Ft kaució fizetendő a Gyógyfürdő pénztárában az öltözőszekrények kulcsáért

A kauciós díj a használt fehér chip és az öltözőszekrény kulcsának leadásakor visszafizetésre kerül.

Egyéb tudnivalók

A versenyzőknek, váltótagoknak a nevezéskor egy-egy karszalagot adunk.

A versenyzők a karszalag használatával szabadon beléphetnek a Gyógyfürdő területére, ahol a BÜFÉ működik. Itt át tudnak öltözni, zuhanyozni, a verseny után akár a kinti medencékben „brügölni” is lehet. Ezt követően a karszalagos versenyzők részt vehetnek 15:00 – tól a Babgulyáspartin is!

Minden kedves résztvevőnek jó felkészülést kívánunk!© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József