Melyik legyen a Finisher póló 2020-ban? Kezetekben a döntés!

200x150

Kedves ironmanek, leendő finisherek! Idén döntsetek Ti!

Az elmúlt napokban összeült a Magyar Triatlon Szövetség szakmai fóruma abból a célból, hogy javaslatokat tegyenek a 2020-as évben megrendezendő országos bajnokságok helyszíneiről. Az eXtremeMan szervezőbizottsága ismét beadta pályázatát a hosszútávú országos bajnokság megszervezésére, melyet legjobb tudomásunk szerint a Szakmai Bizottság egyöntetűen el is fogadott.
Most elnökségi döntés következik, hogy az országos versenynaptárban az OB-k helyszíne összeállhasson.
Persze ettől függetlenül már mi is elkezdtük a jövő évi verseny előkészületeit: lelki szemeink előtt egyre tisztábban kirajzolódik a 31. eXtremeMan Nagyatád versenye.
Szinte már látjuk, ahogy a büszke triatlonosok átszakítják a célszalagot…

Csak azt nem látjuk, hogy milyen pólóban állnak fel az eredményhirdetésen?
És itt jöttök a képbe Ti, kedves leendő finisherek! Az eXtremeMan szervezőcsapata többször átnézte a dizájner team által készített finisher póló terveket, és végül két modell mellett tette le a voksát.
Ám mint tudjuk, minden évben csak egyfajta mezt adhatunk a célba érkezőknek. Így most arra kérünk titeket, hogy döntsétek el Ti, milyen pólót akartok átvenni a célkapuban!
A döntés meghozatalának érdekében országos szavazást fogunk indítani. Hogy megkönnyítsük a választást, Horváth Tímea, az idei év legjobb nagyatádi női versenyzője modellt áll számotokra a prototípusokban (alatta a póló hátulját láthatjátok).

Legyen-e az örökzöld színű póló, Nagyatád város elengedhetetlen motívumával, a gesztenyelevéllel a közepén?

Vagy pedig inkább ezt a színekben gazdagabb pólót öltenétek magatokra, melyről a nyers erőt jelképező oroszlán pillant vissza méltóságteljesen?
A döntés a Tiétek! Szavazzatok facebook oldalunkon!. 5 napotok van leadni a voksotokat.
A szavazást 2019. november 24-én, vasárnap zárjuk le, ezt követően kihirdetjük a nyertes pólótervet!

Látogassatok el az eXtremeMan facebook oldalára, és szavazzatok Ti is a 2020-as eXtremeMan Nagyatád finisheres pólójáról!

© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József