Nézzük együtt a Hawaii Ironman közvetítését! - eXtremeMan Club összetartás

200x150

2019. október 12-13. Van már programod?

A magyar sportrajongók valósággal a képernyőhöz ragadtak a hétvégi legendás Spartathlon versenyének végigszurkolása közben.

Csak emlékeztetőül: kettős magyar győzelem született: Maráz Zsuzsanna és Bódis Tamás, sőt a férfiak mezőnyében a második és az ötödik helyre is magyar versenyző érkezett be Csécsei Zoltán és Simonyi Balázs személyében.

Joggal volt hangos  a közösségi média a futó és triatlonos körökben.

Ez is azt mutatja, hogy a sport szeretete összekovácsol minket, akár nézzük, akár végezzük. Az eXtremeMan csapata is folyamatosan ezen fáradozik, hiszen mi úgy érezzük, minden magyar triatlonos tagja egy nagy családnak. Ezért is alapítottuk meg idén az eXtremeMan Clubot, melynek azóta már több, mint 60 tagja van országszerte.
Viszont eddig nem nyílt lehetőség a tagoknak a közös találkozásra. A Spartathlon izgalmain felbuzdulva úgy döntöttünk, szervezünk egy közös programot: minden klubtagot szeretettel meghívunk Nagyatádra a Hawaii Ironman közvetítésének közös megtekintésére!

A rajtra magyar idő szerint csak este 7 órakor kerül sor, így a nap megelőző részében közös edzésre és ismerkedésre invitálunk Benneteket: délelőtt csatlakozhattok a Triatád fiataljainak kerékpáros időmérő edzéséhez, amikor is elkerékpározunk a horvát határhoz és vissza, majd a Gyógyfürdőben csobbanunk egyet.

Késő délután pedig kezdetét veszi a club "ismerkedési estje" :), és arra nézve is szeretnénk tőletek ötleteket kapni, hogy a klub tagjai mely versenyeken induljanak csapatban is, mik legyenek a következő idényben a kitűzött célok.

De a legfontosabb természetesen az, hogy találkozzon egymással az ország két végéből érkezett klubtag. Bízunk benne, hogy így még szélesebbre szőhetjük az eXtremeMan baráti hálóját.

Szeretnénk, ha a rendezvény egyben a klubtagok toborzását is jelentené, így a meghívásunk nemcsak a jelenlegi tagoknak szól: ha barátaitokkal, családotokkal együtt szeretnétek versenyezni az eXtremeMan Club színeiben, hozzátok őket is magatokkal! A helyi Hotel Solar szállodában, mely egyébként 5 perc sétára van a Gyógyfürdőtől, kedvezményes árral fogadják a rendezvényre érkező vendégeket, idekattintva (https://hotelsolar.hu/) rögtön le is foglalhatjátok magatoknak a szobát. (A titkos jelszó természetesen "EXTREMEMAN") A hotel azért is nevezetes, mivel itt tartották az első nagyatádi hosszútávú triatlonversenyek eredményhirdetéseit. A hawaii közvetítést a szálloda kávézójában széles képernyőjű TV-n lesz lehetőségünk nyomon követni. Ha kedvet kaptál a klubtalálkozóra, vedd fel velünk a kapcsolatot az herrgyula@extrememan.hu e-mail címen!

© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József