A Bajnokok Sétánya

200x150

Minden finisher valaki számára az első benyomást is jelentheti a triatlonról. A célbérés után mindannyian egy olyan jelenséggé, mondhatjuk hőssé is váltok, amivel elültetitek a gondolatot egy ismerősötök fejében: „nekem is rajthoz kellene állnom”. Nekik ti vagytok az elsők, akik elindítottátok őket egy jobb élet felé.

Bár a verseny mindenkiről szól, mégis kiemelkedő szerepet kapnak az eXtremeMan történelem lapjain azok, akik az élen küzdöttek-küzdenek. 30 év versenyzés, minden évben volt egy bajnok és bajnoknő. Minden nagyatádi kihívás alkalmával csak egy valaki lehet legjobb, csak egyvalaki teljesítheti a legjobb időt. 

A Szent István parkon végigfutva 3 egymást követő ledfalról az elmúlt 30 év legdicsőbb pillanatai fognak visszaköszönni: a legjobb időeredmények születéseit láthatjátok fotókon megelevenedni ezen a szakaszon. Éppen ezért a székelykapu utáni mintegy 250m-es ívet elneveztük a Bajnokok Sétányának. 8 alkalommal fogtok erre a szakaszra lépni a maraton során. 

Azt kívánjuk, hogy a képek mellett elfutva jusson eszetekbe az a kitartó munka, aminek eredményeként a Bajnokok sétányán futhattok. Merítsetek erőt a múlt sikereiből, szilárdítsátok meg magatokban a hitet, ami minden célba éréshez nélkülözhetetlen.

© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József