Valami régi és valami új: élménybeszámolók és információk a nevezésről

200x150

Pár nap van hátra a nevezés megkezdéséig! És ennek megfelelően az oldal statisztikái szerint egyre többen keresték fel az extrememan.hu weblapunkat. Rendszeres látogatóinknak bizonyára feltűnt két változás a menüsorban: ismét elérhetővé tettük a versenyzők saját kezűleg megírt élménybeszámolóit és a finisher adatbázisunkat!

Az élménybeszámolók nagyon értékesek számunkra, hiszen mindegyikük külön oldalt jelent az eXtremeMan történelemkönyvében. Az írásokat még az előző honlapunkról mentettük el, és most az új oldalunk fejlesztésével elérkezettnek láttuk az időt, hogy újra közzé tegyük versenyzőink krónikáit. Egészen 2008-ig visszanyúlnak a beszámolók, javasoljuk mindenkinek, hogy szemezgessen belőle kedvére. A szerzőket kérjük, küldjenek képet a beszámolóhoz, mi szívesen színesítjük vele a beszámolókat. És természetesen mindenkit arra biztatunk, hogy tovább növelje a történetek sorát! A már teljesített és elkövetkezendő versenyekről írt tanulságos „esettanulmányokat” továbbra is sok szeretettel várjuk az extrememan@extrememan.hu e-mail címen!

A finisheres táblázataink jelenleg csak előfutárai egy, a későbbiekben külön domain névvel rendelkező, még több funkcióval és keresési opcióval ellátott adatbázisnak. De már most is újra rá lehet keresni minden Nagyatádon valaha ironman távot teljesítő sportoló célba érkezésének számára és legjobb idejére. Különösen hasznos, ha például arra vagyunk kíváncsiak, melyik évben teljesítettük a legjobb időnket, vagy hogy még hány verseny választ el a TTT tagságtól. 

Február 4-én kitárjuk a nevezési iroda online kapuit! De persze sietségre semmi ok, hiszen a nevezési időszak első, legolcsóbb periódusa február 25-ig tart, három hétig tehát változatlan áron nevezhettek. 

A nevezési díjakról és a határidőkről itt tájékozódhattok! Külön figyelmetekbe ajánljuk a komplett eXtremeTour csomagot: ha az eXtremeTour mindhárom állomására egy időben neveztek, jelentős kedvezményt adunk a nevezési díjból! 

Mindazonáltal érdemes a nevezés megkezdése előtt néhány dolgot ellenőrizni:

A nevezés előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a tavalyi évben elindított új nevezési oldalunkon (extremetour.hu) tehettek meg. És persze ne felejtsétek el, hogy nem csak a nagyatádi versenyre, hanem az eXtremeTour minden állomására, Székesfehérvárra és Kaposvárra is ezen az oldalon keresztül tudtok benevezni! Csak akkor regisztrálj, ha ezt a tavalyi évben elmulasztottad (ebben az esetben tavaly nem is indultál az eXtremeTour egyik állomásán sem)! Akkor is szükséges regisztrálnod, ha az előző évet megelőzően már részt vettél a versenyen, és a régi oldalunkon bejelentkeztél – ezek a korábbi regisztrációk más felületen történtek, így azok a mostani rendszerben nem érvényesek. Amennyiben tavaly már rajthoz álltál Székesfehérváron, Kaposváron, vagy Nagyatádon, akkor már van létező profilod, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval érhetsz el. Ha elfelejtetted a jelszavadat, a rendszeren keresztül újat igényelhetsz az e-mail címedre. Kérjük, teszteled le, hogy sikeresen be tudsz-e jelentkezni a nevezési felületen. 

Ha beléptél, ellenőrizd az adataidat! Ha egyesületet váltottál, új helyre költöztél, vagy még nem adtad meg az 5próbás résztvevői azonosítódat (ha van ilyened), akkor ezeket javítsd ki vagy pótold! Persze nevezés után is van még lehetőséged módosítani, új adatot megadni az adott verseny végső módosítási határidejéig, melyet a versenykiírásban is megtalálsz. Hogy a regisztráció és a nevezés zökkenőmentes legyen, információs anyagokkal látunk el, melyek végigsegítenek a folyamaton. És végezetül, a nevezésed akkor válik teljessé, ha az OTP fizetési felületét használva bankkártyával sikeresen befizetted a nevezési díjat, ezután automatikusan felkerülsz a nevezési listára. 

Jó felkészülést kívánunk mindenkinek! 


© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József