Elkötelezett város

200x150

Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és alpolgármestere, Mészáros Attila alpolgármester fogadta az eXtremeMan 51.5 versenyének szervezőit a Városházán. 

Az évértékelő- és évtervező beszélgetésen Skoff Gábor, a verseny főrendezője megerősítést kapott a város vezetőségétől: a koronázó város várja a triatlonistákat június 2-án! 

A versenyközpont környezete az elmúlt évben megújult, az útfelújításoknak köszönhetően tökéletes felületen érik el a versenyzők a 8-as elkerülő utat, melyet a város a verseny idejére átenged majd a kerékpárosoknak. 

Így az eXtremeMan Székesfehérvár kerékpáros pályája a triatlonisták számára egy jó minőségű, és biztonságos kerékpárélményt jelent majd. 


Ehhez a hírhez kapcsolódik, hogy a Magyar Triatlon Szövetség elnöksége véglegesítette a 2019-es versenynaptárat (http://triatlon.hu/versenynaptar). Természetesen Székesfehérvár is felkerült a versenyek közé, és a szövetség jóváhagyta a tervezett június 2-ai időpontot. Az eXtremeMan 51.5 egyben ranglistaverseny is, a Triatlon Rövidtávú Amatőr Kupa részeként került be a versenynaptárba. 

© 1989 - 2021 eXtremeMan
Designed by Szliczki József