Egy pályarajz margójára...

200x150

Mint minden versenyre, Nágocsra is érdemes időben érkezni! Javasolt legalább egyszer végiggurulni a kijelölt kerékpáros pályán.

No, nem arról lenne itt most szó, hogy a Zics ill. Andocs felé vezető kaptatókat még egyszer mintegy bemelegítésként végigtekerjétek...
"Valami meglepetést" hagyjunk a versenyre is, de a Nágocs belterületén kijelölt néhány kilométeres szakaszban vannak váratlan részletek.
Érdemes ezt azért egyszer megismerni.
Jó sebességgel megérkezel Nágocs belterületén a kastély előtti keskeny úton, érzed, hogy mindjárt megérkezel a Versenyközpontba...
Nos, ekkor figyelj oda nagyon!
Meglátsz magad előtt egy "elsőbbségadás kötelező" táblát... persze nincs gond, hiszen a versenyen ez Rád nem lesz érvényes.
És integetnek is a rendezők, hogy csak bátran tovább.
Majd jön egy balos, aztán jobbos kifejezetten technikás kanyar... már-már megnyugszol, hogy mindjárt
"Ott vagyunk már... ",
de ekkor egy trükkös bal kanyarral kezdődően hirtelen "felrántják" előtted az utat, és ha előtte nem váltottál vissza, akkor könnyen bajba kerülhetsz...
Majd felküzdöd magad majdnem a focipályához, már hallod Péter Attila hangját, de előbb egy rövid kis lejtmenet következik, melynek a végén mindenkinek szinte kötelező a "satufék", de csak azért, hogy szinte álló helyből menj neki az utolsó emelkedőnek, mely most már tényleg a Versenyközponthoz húz felfelé.
Miért írtam ezt le Nektek?
Elsősorban azért, hogy nézd, vagy nézesd át a kerékpárod, és csak tökéletes műszaki állapotban levő kerékpárral indulj a versenyen.
És gyere időben, legyen elég időd végig gurulni a pálya belső szakaszán, hogy ne érjenek meglepetések!
Ajánljuk figyelmetekbe a verseny facebook oldalát is a legfrissebb információkért, rajzokért, képekért!


© 1989 - 2019 eXtremeMan
Designed by Szliczki József