Breaking news !

200x150

A rajtcsomagok kiválasztásának első határideje 2024. június 20. Egészen pontosan: 2024. június 20. után nevező versenyzőinknek csak a minimál csomag megvásárlására tudunk garanciát vállalni. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem várhatunk tovább egy fontos bejelentéssel !

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy
A 35. jubileumi eXtremeMan Nagyatád versenyén egy teljesen biztonságos, autósforgalomtól zárt kerékpáros pályát tudjunk megvalósítani 2024. augusztus 10-én.
Íme a tervezett pálya: 

Az érintett önkormányzatokkal megtörténtek a társadalmi egyeztetések.
Csurgón a verseny kedvéért egy jelenleg még murvás útszakaszra egy aszfaltcsík kerül...
Van még néhány további egyeztetésre váró feladat, de ezek már elvarrható szálak a feladatok listájában  (pl.egyeztetések a Volánnal, az autósforgalom számára kijelölt terelőutak pontos részleteinek kidolgozása, térképek stb.) 

Mivel a kijelölt kerékpárospálya egy bevezető 60 km-es és további 4x30 km-es (sík) szakaszból fog állni, több meghirdetett versenyszámot is át kellett gondolnunk, illetve újra kellett terveznünk. 
A frissített versenykiírásokat megtalálhatjátok a versenykiírások egy helyen hírben.

Maximálisan egyetértve a Magyar Triatlon Szövetség egyik szlogenjével, hogy
"Legyen újra teltház", szeretnénk megszólítani azokat, akik a minőségi szabadidősportban letették már a névjegyüket:
átúszták már a Balatont, vagy megkerülték a Balatont akár futva, akár kerékpárral, esetleg futottak már félmaratont vagy maratont, 
hogy
Próbálják ki a triatlont Nagyatádon, egy kicsit szelídebb távokon, mint az eXtremeMan Nagyatád teljes távú versenye. 
Ússz, bringázz, és fuss azon a pályán, ahol a Nagy Példaképek, azaz Ti, Vasemberek versenyeztek.

Ezeket a sportembereket arra fogjuk biztatni, hogy "Válasszák ki a nekik legjobban testre szabott távot az eXtremeMan Nagyatád Középtáv variációk közül." 

1. Ha az úszás a kedvenced: 3.800 m úszás + 60 km kerékpár + 5,25 km futás
2. Ha az erősséged a bringa, akkor melegíts be egy úszókörön 1.270 m úszással, bringázz be Nagyatádra, de ne állj meg, hanem teljesíts még egy "bringás kiskört" is a pályán, 
     azaz bringázz 90 km-t, és fuss levezetésként egy kört a futópályán, azaz 5,25 km-t.
3. Ha pedig erősséged a futás, akkor egy kör úszás után (1.270 m) bringázz be Nagyatádra (60 km) és fuss egy félmaratont (4 kör) a pályánkon.

Újraterveztük és meghirdetjük a kerékpáros időfutam versenyünket is: az eXtremeManITT30 NAGYATÁD VERSENYE Nagyatádról indul és a kiskör teljesítését jelenti. 
A versenykiírás ITT olvasható: 
Bízunk benne, hogy ennek a versenyszámnak legalább olyan sikere lesz, mint amilyen látványos verseny volt az eXtremeManITT18 Kaposvár versenye. 


 


© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József