eXtremeMan 2024 - a nevezés menetéről - GYIK

200x150

Szeptember 20-án megnyílt valamennyi eXtremeMan versenyünkre a nevezési felület. Többen vagytok már, akik már jeleztétek, hogy "ott leszek", és azt láthattuk szerencsére, hogy vagytok jó néhányan, akik még újak a mezőnyben, és látjuk, olvassuk, sokan vagytok olyanok is, akik valamilyen felületen kérdéseket tesztek fel a nevezési folyamattal kapcsolatban.

Íme tehát a GY. I. K., az eddig felmerült kérdések alapján. 

Mi az a regisztráció?

A 2022-es évtől kezdve a nevezés folyamata a legtöbb versenyünkön két lépcsőben valósul meg. 
Ott, ahol ez nem így van, külön jelezzük. 
Az első lépés a regisztráció. A regisztrációval jelentkezel a versenyre, melyen indulni szeretnél, azaz megüzened nekünk, hogy "OTT LESZEK" !
Erre - minden versenyünk esetében - már szeptember 20-tól van lehetőséged.
A 35. jubileumi eXtremeMan Nagyatád verseny regisztrációs díja 35 napon keresztül harmincötezer forint, ezt követően pedig - további három lépcsőben - emelkedik. 
A REGISZTRÁCIÓS DÍJ AZ eXtremeMan sorozat TÖBBI VERSENYÉN (így többek között az eXtremeMan 51.5 Gyékényes és az eXtremeMan113 Kaposvár versenyén) NEM VÁLTOZIK ! 
A kedvezményrendszerünk MINDEN VERSENYÜNK esetében a versenyre történő regisztráció során érvényesíthető, azaz a visszatérő versenyzőink 10 - 20 - 30% kedvezményt kapnak még ezekből az árakból is!

Mi az a rajtcsomag?

A második lépés, egyben a nevezés véglegesítése a rajtcsomag kiválasztása.
Úgy tervezzük, hogy 2024. márciusában jelennek meg a rajtcsomagok, melyek díjai a nevezési határidőig már nem változnak.
A jubileumi versenyre választott "minimál" rajtcsomag ára nem fogja meghaladni a fenti legkedvezőbb regisztrációs díjat, az egyéb rajtcsomagok összeállításához pedig igyekszünk a lehető legkedvezőbb beszerzési árakat elérni.   
Az eXtremeMan Nagyatád versenyén a "minimál" rajtcsomag tartalmazza mind azokat a szolgáltatásokat, melyet mindenkinek javaslunk igénybe venni a verseny során (ezek egy része kötelező is a szabályos versenyzéshez): 
A strand belépőként is szolgáló versenyzői karszalagokat, a rajtszámot, a chipet, az etiketteket, a váltásokhoz szükséges BIKE - RUN  - AFTER RACE szatyrokat, a frissítőállomások szolgáltatásait, a célban kapott érmet és befutó csomagot (az azonnali frissítéshez), a relax team (masszázs) szolgáltatásait, szükség esetén az Eü. ellátást, az eredményhirdetésen kapott fényképes diplomát, sőt a nevezéskor mindenki kap sorsjegyeket is, mellyel részt vehet az eredményhirdetésen tartott sorsoláson.  

A minimál rajtcsomag is bővíthető lesz tetszőleges számú étkezéssel, szállítással, és egyedi ajándékokkal (pl. úszósapka, törölköző, alvópárna, kulacsok). 
Ezen egyedi megrendeléseket csak egy limitált időkeretig tudjuk teljes mértékben biztosítani. 

Mit tartalmaz 2024-ben a "standard" rajtcsomag ? 

Az eXtremeMan Nagyatád 2024 versenyére a "standard rajtcsomag" választása esetén rendeled meg magadnak a "minimál csomag" szolgáltatásai mellett
a FINISHERES PÓLÓT,  a TÉSZTAPARTI, valamint az ATHLETE'S GARDEN jegyeket. 
A standard rajtcsomag is bővíthető lesz TOVÁBBI tetszőleges számú étkezéssel, szállítással, és egyedi ajándékokkal (pl. úszósapka, törölköző, alvópárna, kulacsok). 
Arra mindenképpen figyeljetek, hogy a standard rajtcsomag választása esetén a megrendelések teljesítésére két hónappal a verseny előtti időpontig lesz lehetőség,
ezt követően már csak a "minimál" csomag lesz választható.  
A rajtcsomag megrendelésekkel kapcsolatos határidőkről folyamatosan adunk - küldünk információkat !

Mit tartalmaz 2024-ben a "prémium" rajtcsomag ?

Az eXtremeMan Nagyatád versenyén a "prémium rajtcsomag" választása esetén rendeled meg magadnak a "standard rajtcsomag" szolgáltatásai mellett azt a HÁTIZSÁKOT is, melyet büszkén használhatsz a későbbiekben az edzésekre, vagy éppen a versenyekre készülve.
A hátizsákba a "standard csomag" kellékein felül még  +1 általad megjelölt ajándéktárgyat is elhelyezünk. (pl. úszósapka, törölköző, alvópárna, kulacsok)

Mit kell tennie a váltónak?

A váltó csapatkapitánya regisztráljon, váltónként egy regisztráció elégséges, és szükséges. 
A 35. jubileumi eXtremeMan Nagyatád verseny regisztrációs díja 35 napon keresztül a váltók számára is harmincötezer forint, ezt követően pedig - további három lépcsőben - emelkedik. 
A REGISZTRÁCIÓS DÍJ AZ eXtremeMan sorozat TÖBBI VERSENYÉN (így többek között az eXtremeMan 51.5 Gyékényes és az eXtremeMan113 Kaposvár versenyén) NEM VÁLTOZIK !  
A csapatkapitánynak a regisztráció pillanatában nem kell azt megadnia, hogy hány fős a váltó - egyelőre.
Ezt majd a rajtcsomag választáskor kell rögzíteni.
Bízunk benne, hogy a rajtcsomagok megjelenésének idejére (2024. március) kialakulnak már a végleges csapatok és azok kívánságairól megkapjuk az információkat 
A "minimál" rajtcsomag, melynek díja a váltók esetében sem lesz magasabb a legalacsonyabb regisztrációs díjnál, tartalmazni fogja a fent felsorolt szolgáltatások közül azokat, melyek a verseny nélkülözhetetlen elemei lesznek, úgymint a strand belépőként is szolgáló versenyzői karszalagokat, a rajtszámot, a chipet, az etiketteket, a váltásokhoz szükséges BIKE - RUN  - AFTER RACE szatyrokat, a frissítőállomások szolgáltatásait, a célba érkezést követően ( a színpad környezetében ) átadásra kerülő befutó érmeket,
a relax team (masszázs) szolgáltatásait, szükség esetén az Eü. ellátást.
A nevezési csomagokban minden váltó kap kézzel megírható sorsjegyeket is, melyekre a váltótagok neveit ráírva minden (az eredményhirdetésen jelen levő) váltótag részt vehet az eredményhirdetésen tartott sorsoláson.
Ez az alapcsomag bővíthető lesz a váltók esetében is. 
Amennyiben a váltótagok egyedi feliratozással készülő befutó pólót szeretnének, erre is lesz lehetőség a darabszám és a méret megadásával. 
Vásárolhatóak lesznek a tésztaparti és az athlete's garden jegyek, valamint a személy ill. kerékpár transzferek is.  
Arra is lehetőséget fogunk adni, hogy egyedi, emblémázott ajándékokat rendeljen a csapat kapitánya a csapat tagjai számára ( (pl. úszósapka, törölköző, alvópárna, kulacsok) . 
A minimál rajtcsomagok bővítésére, 
a megrendelések teljesítésére két hónappal a verseny előtti időpontig lesz lehetőség, ezt követően már csak a "minimál" csomag lesz választható.  

Lemondható a regisztráció?

2024. március 31-ig mondható le a regisztráció kezelési költség fejében. A kezelési költség feleződik, ha a versenyző a visszautalás helyett a jóváírást választja. 
A lemondás a "Nevezéseim" részen az adott versenyre kattintva érhető el.

Lemondható a már megrendelt rajtcsomag?

Nem.

Mi történik, ha azonos helyszínen másik versenyen indulnék inkább?

Azzal, hogy egy versenyre regisztrálsz, nem köteleződsz el teljesen.
Szabadon átregisztrálhatsz a hétvége bármely más versenyére (pl. az eXtremeMan Nagyatád versenyén váltóban is indulhatsz egy egyéni regisztrációval, illetve a váltós regisztráció esetén sem kell most megadni a váltó létszámát). 

És mi a helyzet csomagnevezésekkel ? 

Igyekeztünk kedvező regisztrációs díjakat adni minden leendő versenyzőnknek a további eXtremeMan-es versenyeinken (nézzetek rá!), a csomagnevezéseket pedig eltöröltük. 

Miért volt szükség erre az átalakításra?

A különleges helyzetek egyedi megoldásokat kívánnak. Nehéz megjósolni a 2024-es tavaszi/nyári árakat. A nevezés megnyitása viszont nem várhat addig.
Így kettéosztottuk a nevezési díjat regisztrációs díjra és rajtcsomag vásárlásra. Ezzel tervezhetőséget biztosítunk, egyben csökkentjük az árkockázatot.
Az elmúlt években többen jelezték, hogy nincs szükségük egyes szolgáltatásokra vagy ajándéktárgyakra.
Nekik is kedvező lehetőséget teremtünk azzal, hogy választhatnak a szűkebb kínálatú rajtcsomagok közül.

Miért jó ez Neked? 

regisztrációval megnyomod azt a "start" gombot a nevezési folyamatban, mely a "talán"-nál azért jóval többet jelent. 
A regisztráció a nevezési szándék jelzése felénk, a szervezői oldal felé, hogy számíthattok rám, mert  "Ott leszek!" 
A regisztrációd leadásától abban a tudatban éled tovább a mindennapjaidat, hogy "Ott akarsz lenni", hiszen már megfogadtad az ősszel.
Egyben lehetőséget biztosítunk a nevezési díjad optimalizálására azzal, hogy Magad alakítod ki a rajtcsomagod.
Részletfizetéssel, azaz két részletben fizetheted a nevezést.

Mi pedig dolgozunk azon, hogy azokon az ünnepnapokon, melyeket a versenyeknek hívunk, Ti a lehető legjobb feltételekkel tudjatok majd versenyezni.


© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József