Az eXtremeMan Nagyatád 2023 versenyének fődíjai

200x150

Semmi mást nem kell tenni, mint célbaérni az általad kiválasztott versenyen - és máris van esélyed bármelyik fődíjat megnyerni.

A verseny szervezőbizottságának döntése alapján az eXtremeMan Nagyatád 2023.évi egyéni versenyzői 3-3 a váltóban induló versenyzők és a eXtremeManITT92, az eXtremeMan98.5, és az eXtremeManQ135 versenyének célbaért versenyzői 1 sorsjeggyel vehetnek részt a díjak sorsolásán. 
A SORSJEGYEKET zárt borítékban a rajtcsomagotokban találjátok. 
Tegyétek el a szállásotokon jó helyre, mert az értékük több százezer forint lehet!


Az első fődíjunkat egy több, mint negyedmillió forint értékű Csepel Woodlands Cross kerékpárt a Csepel Magyarország és a Nagyatádi Schwinn Csepel kerékpárüzlet ajánlotta fel. 

A második számú fődíjunk egy 10 napos Kanári szigeteki edzőtáborozási lehetőség, melyet az eXtremeMan club együttműködő partnere, a Trainingscamp Tenerife ajánlott fel, ahol az ellátásunk egy négycsillagos, félpanziós ellátású szállodában lesz biztosítva.
A tábort 2024.március 8.-18. közötti időpontra szervezzük, azaz a szlogen újra csak "Repülj velünk a télből a nyárba"
Úgy tervezzük, hogy mi is ott leszünk, sőt újra megtámadjuk majd a Európa leghosszabb emelkedőjét is megmászva a sziget közepén magasodó  - több, mint 2000m magasságban púposodó TEIDE nevű vulkáni "dombocskát is..."  


És a harmadik számú díjunk - még leírni is megborzongtató - egy több, mint hetesszázezer forintos prémium kategóriás Jysk kerti bútor garnitura. 


Tehát röviden: 

Versenyezz az eXtremeMan Nagyatád 2023 versenyén - valamelyik számban - ÉRJ CÉLBA, majd gyere el az eredményhirdetésre is, és dobd be a sorsjegyed az eredményhirdetés előtt a kihelyezett urnákba, és a többit "beszéld meg Fortunával". 

Sérülésmentes utolsó napokat mindenkinek!

P.S.: Gyékényesen a víz ma 26,5 fok volt.  


© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József