A sorsjegyek sorsa...

200x150

Miért érdemes résztvenni az eredményhirdetésen?

2023. augusztus 6-án 10:00 órai kezdettel, mint az a versenykiírásunkban is szerepel a SPORTCSARNOKBAN fogjuk megtartani az eXtremeMan Nagyatád 2023 versenyének ünnepélyes eredményhirdetését. 
Az ünnepélyes eredményhirdetésre barátsággal hívunk, várunk Benneteket, és bízunk benne, hogy sokan eljöttök "a Covid kábultsága utáni szabad világ" egyik nagy ünnepségére.  
Mert az eredményhirdetés újra az lesz!
Lesz mit ünnepelni, és lesz miért izgulni... 
Az eXtremeMan Nagyatád 2023 versenyének eredményhirdetésén visszatérünk a hagyományainkhoz:
a Nagyatádi Sportcsarnok küzdőtere miattatok lesz szőnyeggel borítva és a széksorokra a befutó sorrend alapján kikészített fényképes DIPLOMÁKKAL várunk Benneteket. 
Lesz ünnepélyes "TTT avatás", megtörténik az első nagyatádi teljesítők családtaggá fogadása is a színpadon, majd az eXtremeMan Nagyatád 2023 nyílt nemzetközi versenyének eredményhirdetése következik. 
És itt még nem lesz vége, mert néhány hangulatos különdíj átadása után a verseny fődíjainak sorsolása következik. 
A sorsoláson csak a személyesen részt vevő versenyzők vehetik át a díjaikat. 
Figyelem!
A nevezési csomagokban egy-egy zárt borítékban a következő sorsjegyek lapulnak: 
1. Az egyéni versenyzőknek három, a váltóban és a kísérőrendezvényeken (eXtremeMan ITT92, eXtremeMan 98.5, eXtremeManQ135) induló versenyzők 1 darab sorsjeggyel játszhatnak,       mely sorsjegyek segítségével bármelyik, (akár mindhárom) fődíj megnyerhető.
     A sorsoláson való részvétel feltétele a sikeres célbaérés. 
    A fődíjakról a következő hírben olvashattok - egyenlőre csak annyit árulunk el, hogy több, mint egymillió forint értékű ajándék kerül kisorsolásra. 
2. Az egyéni versenyzők közül azok, akik 13:00 órán belüli végeredménnyel érnek célba és ehhez a teljesítményhez 80 percen belüli úszóidő társul jogot szereznek arra, hogy bedobják a sorsjegyüket abba az "urnába" ,melyből kisorsoljuk azt a három szerencsés sportolót, akik ott lehetnek, és képviselhetik Magyarországot az 2023-as Aquatic Runner világbajnokságon.
Kérdezzétek meg az elmúlt évek résztvevőit, hogy milyen érzés az Észak Olaszországi Gradóból Lignánoba eljutni egy olyan kalandos úton, ami közel 30km hosszú és közben legalább hét alkalommal történik sportág váltás - milyen érzés futás közben lábbóját a derekunkon viselni, úszás közben pedig futócipőben lábtempózni... és közben a tenger áramlása folyton változik - hol segít, hol pedig nagy küzdelemre készteti a versenyzőt... 
Gyertek el, szeretettel várunk Benneteket !


© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József