50-50 Euro jutalom jár a férfi és a női pályacsúcsok megdöntéséért

200x150

Vajon lesz-e olyan férfi, aki 3:22:22-nél jobb idővel, és vajon lesz-e olyan nő, aki 3:40:04-nél jobb idővel ér célba Nagyatádon, az 50km-es ultrafutó OB győzteseként ?

2021-ben, "még az átkos Covid időkben", zárt kapus rendezvényként, azaz közönség nélkül megrendezett Országos Bajnokságunkat Petróczi Márton, a Balatonfüredi Atlétikai Club és Ménes Anita, a Tiszakécske VSE versenyzői a fenti időkkel nyerték meg. Miután az első versenyünk győztesei egyben (természetesen) pályacsúcsokat is felállítottak, így van kikhez, van mihez mérni magát a Nagyatádon most második alkalommal kiírt 50km-es Országos  Bajnokságra benevezett versenyzőknek.
Bár most lehetnek nézők a pálya mentén, a versenyzőket tetszőleges számú egyéni segítő kísérheti el a versenyre, és a szervezők, valamint a támogatók jóvoltából a versenyközpontban lesz minden, ami ahhoz kell, hogy igazán jó idők születhessenek a végén - azaz a frissítőasztalokon a High5 professzionális termékei, a Naturaqua fél literes ásványvizes palackjai, valamint az i:am sótablettái várnak Rátok - mégsem lesz könnyű a pályacsúcsok megdöntése.    
Éppen úgy, ahogyan az eXtremeMan versenyek, az 50km-es Ultrafutó Országos Bajnokság is egy társrendező, a TRIATÁD SE segítségével valósul meg. 
A társrendező egyesület elnöke (dr. Herr Gyula) és ÖRÖKÖS tiszteletbeli elnöke, (Theo Spilleman) egy kis motivációs célzatú felajánlást tettek az érvényben levő pályacsúcsok megdöntéséért. 

Jó egészséget, sérülésektől mentes ráhangolódást mindenkinek!

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József