Első gyertya- Tab

200x150

Ismerkedjünk a duatlonnal, próbáld ki magad Tabon!

Már gyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, pedig még mintha csak tegnap lett volna, amikor befutottunk Nagyatádon, az első hideg esős versenyen. Micsoda jó emlék. 

Na ha már most ott is sikerült novemberi időjárást csinálnunk és kicsit felidéztük, akkor vissza is térhetünk novemberbe. 

Szóval beszéljünk melegebb dolgokról és a jövőről. 

Valószínűleg ugyanis már elkezdted a felkészülésedet a nagy napra. Bicajozol lehet még néha kint, vagy görgőn és futsz is teremben vagy rendesen felöltözve. Általában az úszás marad el ilyenkor, mert kinek van kedve még a hideg vízbe is bemenni. 

Szóval ezért azt gondoljuk, hogy Tab szuper ötlet! Ott nincs hideg víz. Ugyanis ez egy duatlon. Futás kerékpár futás. 

Tab egy kedves kisváros, 5000 lakossal. 3 templommal, múzeummal és galériával. Tudtad, hogy itt született Takáts Gyula, költő? A város a Koppány- völgyében fekszik, minden irányból dombok veszik körül. Tiszta levegőt és szép környezetet mi biztosítunk neked. A Balaton mindössze 20 km-re az M7-es autópálya pedig 15 km-re található. Szóval megközelítésben is ötös.

Amiben kipróbálhatod magad: 10 km futás a város belsejében, utána 60 km kerékpár, 4 darab 15 km körben, és megint csak 10 km futás. És ezek után egy csodás éremmel a nyakadban azt is elmondhatod, hogy féltávú duatlonos vagy. Kipróbálhatod a depózást és a versenyhelyzetet. Tudsz valamire készülni már májusban. 

Meggyőztünk? Akkor regisztrálj be Tabra mostantól holnap 12 óráig és mi megajándékozunk!

Jövő vasárnap Gyékényesre utazunk!

Addig is jó készülődést kívánunk az eXtremeMan Család összes tagjának!

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József