Forever eXtremeMan Nagyatád - újra elindulunk !

200x150

Kavarog a világ körülöttünk...

... mindenfelől zúdul ránk a sok (negatív) információ, mely elől ki-ki a maga módján igyekszik védekezni, vagy menekülni.
Egymás után érkeznek a hírek az edzés lehetőségek csökkenéséről, illetve korlátozásokról, hallottunk már uszoda bezárásokról is.
De most akkor merre is induljunk el ? 
A Tőletek kapott biztatásokat mi már tavaly is úgy fogalmaztuk meg, hogy: Forever eXtremeMan Nagyatád, azaz nem hagyjuk abba, hanem minden versenyből tanulva és okulva megyünk tovább!  És persze mivel az út maga a cél, úgy tervezzük, hogy legyen lehetőség versenyezni Tabon, Gyékényesen, és Kaposváron is, mert ezek a helyszínek egyrészről mind megannyi fontos felkészülési állomások lesznek, de talán még ennél is fontosabb az újabb találkozások lehetősége: mert mi tudjuk, érezzük, hogy Veletek, Nektek újra találkozni az egymást kölcsönösen erősítő pozitív  élmény, mely a hétköznapok küzdelmeihez is energiát ad. 
Vannak terveink, és azokat el is küldtük a Magyar Triatlon Szövetség elnöksége felé, de még nem ismerjük a konkrét versenynaptárt, nem tudjuk, hogy a beadott OB rendezési pályázataink sikeresek lesznek-e. 

Ezért nem írjuk ki a teljes nevezést, (hiszen a Szövetségünk is ezt kérte), de annak első lépcsőfokát, egy regisztrációt elindítunk már, hogy 
- tudjuk, hányan készültök Tabra, Gyékényesre, Kaposvárra, Nagyatádra, illetve számunkra a legnagyobb öröm, ha mindegyikre...
- tudjunk előzetesen tervezni a létszámok hozzávetőleges ismeretében
- ezzel "részletfizetést" is biztosítsunk Számotokra
- lehetőséget teremtsünk arra, hogy felkészültségeteknek megfelelően tetszőlegesen választhassatok pl. az egyéni és váltó verseny között

Ez a regisztrációs díj a nevezési folyamat első lépcsője, mely az idő haladtával emelkedik. A nevezés egy rajtcsomag vásárlásával válik véglegessé, melyre az adott verseny előtt kb. két hónappal lesz lehetőség.Terveink szerint a rajtcsomagok meghirdetésekor többfajta lehetőséget kínálunk majd a kötelező "alapcsomag"-tól az extra ajándékokat is kínáló szolgáltatások irányában. A részleteket olvasd el a GYIK-ben!

Mit javaslunk?
Tűzz ki Magad elé célt - regisztrálj versenyeinkre mielőbb - használd ki a kedvezményes lehetőségeket és a versenyeink közti átjárhatóságot!
Válaszd az eXtremeMan versenysorozatot, amit úgy építünk fel, hogy megfelelő felkészülési állomásokat biztosítsanak az eXtremeMan Nagyatád sikeres teljesítéséhez.
Fizess - első részletként - egy minél alacsonyabb regisztrációs díjat a biztos helyedért.
Ráérsz a verseny előtt eldönteni, hogy milyen szolgáltatásokat és ajándéktárgyakat választasz majd az ajánlatunkból! 

Gyakran ismételt kérdések: ITT
Regisztrációs felület: ITT


 
  
 

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József