Szeptember 1-től az eXtremeMan titkárságának vezetője Péter Zsófia

200x150

Az eXtremeMan csapata tehát egy új munkatárssal bővült

Zsófitól nem idegen a sport, hiszen mind a mai napig aktív szinkronúszó, és éppen a napokban tért haza az olaszországi masters szinkronúszó Európa bajnokságról, ahol társával párosban az előkelő 21. helyet szerezték meg. 
Ismeri kívülről és belülről is a sportágunkat, miután egyre több szervezési feladatot vállalt már az általunk szervezett versenyeken, és maga is többször rajthoz állt, és teljesített már triatlon versenyeket. Íme egy néhány soros bemutatkozás a részéről: 
Péter Zsófi vagyok, olasz-spanyol tanár és eddig négyszer értem célba féltávú triatlon versenyeken. Édesapámnak, Péter Attila, és családomnak hála már kisgyerek korom óta mozgok, rengeteg sportot kipróbáltam és mindegyiket szerettem. A mozgás egy életforma, ezért tetszett nagyon a triatlon, hisz ehhez minden nap mozogni kell. 2014-ben teljesítettem először a féltávot Kaposváron, ahol a mai napig a szervező csapat tagja is vagyok. Következő évben szintén Kaposváron, majd Bolognában és legutóbb pedig Szlovákiában a Challenge Championship versenyen állhattam rajthoz, miután Bolognában korosztály másodikként végeztem. Óriási élmény volt részt venni ezeken a versenyeken. Szeretném, ha mindenki, aki az eXtremeMan család része, vagy részese lesz egy jó hangulatú és kiváló szervezésű versenyen élhetné át azt, amit én is. Remélem, hogy a csapatot a nyelvtudásommal, tapasztalataimmal és energiámmal még előrébb viszem. Hiszen nem csak a sportban, de munkában is az út maga cél. "

A képen egyébként Szliczki Józseffel, a nagyatádi versenyigazgatóval, a mallorcai féltávú verseny céljában."


 

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József