eXtremeMan51.5 Gyékényes - a szervezők gyékényesi babgulyás partival (is) várnak Benneteket.

200x150

A mai napon talán már az "utolsó simítások" is megtörténtek az eXtremeMan51.5 Gyékényes verseny - helyszínen tartott - szervezői értekezletén.  
Ennek egyik fontos lépése volt, hogy tájékozódtunk a víz hőmérsékletéről is. 
Bár a gyékényesi kotró a nagy víztömege miatt viszonylag nehezebben melegszik fel, de szerintünk már akár neoprén nélkül is úszható.
Az esti órákban (kb. egy méteres mélységben mérve) a tó vízének hőmérséklete jelenleg kicsivel meghaladja már a 20 fokot !   
Ez egyben azt is jelenti, hogy a versenyen ugyan nagy valószínűséggel "neoprénes úszásra" lehet készülni, de annak sem kell pánikba esni, akinek ilyen speciális felszerelése nincs. 
Érdemes lesz gondosan átnézni az első alkalommal megrendezésre kerülő eXtremeMan51.5 versenyének rajtcsomagját.  
A teljesség igénye nélkül: lesz benne egy, a verseny emblémájával ellátott ajándék kulacs, megfelelő színű úszósapka, a fenti okok miatt pedig a neoprének tárolásához szükséges kis zsákocska is. A rajtcsomagban találjátok meg természetesen a rajtszámokat és a kerékpározáshoz szánt etikettek is. 
DE: ügyeljetek arra, hogy ha majd bontogatjátok a rajtszámos borítékjaitokat, ne keverjétek el azt a vacsora - jegyet se, mely egy hamisítatlan gyékényesi babgulyás partira szól. 
A gyékényesi babgulyás parti jegy a vendéglátó gyékényesi önkormányzat és a rajt mellett található Zöld -Sas étterem közös ajándéka az eXtremeMan51.5 Gyékényes verseny résztvevőinek. 


© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József