KÖSZÖNJÜK, HOGY ITT VOLTATOK !

200x150

Hálás szívvel köszönjük meg mindazoknak, akik megtisztelték jelenlétükkel az eXtremeMan Nagyatád 2021 nyílt nemzetközi versenyét!


Sokan, nagyon sokan voltatok, akik miatt benépesültek egy délsomogyi kisváros, Nagyatád utcái és terei.
Jó volt érezni azt a pezsgést, amit a versenynek köszönhettünk.
Több, mint ezer karszalagot osztottunk ki a nevezési irodán, és jó volt látni azt is, amikor az "egyen hátizsákokkal" a vállatokon büszkén és elszántan vonult a sor az "eXtremeMan Drive-on" a tésztaparti, vagy éppen a szálláshelyek felé.
Persze nekünk szervezőknek (is) nagyon jó lett volna látni "úgy egyben" a közel négyszáz finisheres pólót az eredményhirdetésen, hallani a dübörgő vastapsot a Sportcsarnokban az első bálozók, vagy éppen a "TTT-k" avatásán, de ezt ebben az évben még nem tehettük meg. 
De bízni kell és egyre inkább lehet is abban, hogy lesz még egy olyan ünnep, ahol akár még idén is találkozhatunk.
Szeretnénk, ha ebben az évben október 10-én a fővárosban lenne még egy olyan esemény, ahol a "dress-kód", a hívó szó újra a Finisheres póló lesz!   
Igen, jól gondoltátok: a 36. Spar Budapest Maraton versenyén. 
    
Köszönjük, hogy minden nehézséget legyőzve felkészültetek, és hogy egészségesen érkeztetek meg Nagyatádra. 
Ma már kellő időtávlatból szemlélhetjük a történéseket, és bátran kijelenthetjük, az eXtremeMan Nagyatád 2021 nyílt nemzetközi versenyének megrendezése után semmi olyan rendkívüli esemény nem történt, mely beárnyékolhatná 2021. augusztus 14. ünnepi fényét! 
És most azt tudjuk ígérni, hogy folytatjuk.
Tárgyalunk az érintett önkormányzatok és a szakszövetségünk vezetőivel, és mi azt szeretnénk, ha az eXtremeMan sorozat versenyei 2022-ben folytatódnának!
Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!         
    © 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József