eXtremeMan51.Székesfehérvár - technikai információk

200x150

Székesfehérváron szeretettel várnak bennünket triatlonistákat, a város egyik legszebb környezetében versenyezhetünk, tegyünk érte, hogy ez a jövőben is így legyen!

A versenyre személyautóval érkezőknek azt javasoljuk, hogy parkolási célra használják a Versenyközponttól kb. 200 - 250 m-re levő a Csitár G. Emil uszoda parkolóit, vagy a Kodolányi Gimnázium parkolóit. Székesfehérváron a parkolás (hétvégén) ingyenes. 
Kérjük, hogy a lakóházak előtti bejáratokat és a parkolók melletti füves területeket NE HASZNÁLJÁTOK, a város felé vezető kijáratokat ne torlaszoljátok el! 
Időben érkezzetek meg, hogy mindenre legyen elég idő: egymás üdvözlésére, a beszélgetésekre és persze a rajtcsomag felvételére, a bedepózásra, a tájékozódásra, a neoprén felvételére, végül ne felejtsétek el az úszás check in végrehajtását se! 
A helyszínen lesz néhány mobil illemhely is. 
Az eXtremeMan51.5 Székesfehérvár versenye a Magyar Triatlon Szövetség Rövidtávú Amatőr Kupa versenysorozatának része, a versenyt az érvényben levő Versenyszabályzat alapján rendezzük meg. Ne feledkezzetek meg a versenyengedély beszerzéséről se!  

Akinek van sárga chipje, az ne hagyja otthon !
Akinek nincs sárga chipje, azt megkérjük, hogy hozzon magával két db ezer forintos bankjegyet a fehér chip bérleti, ill. kauciós díjaként. 
Ugyan van még néhány (remélhetőleg napsütéses) óránk a verseny rajtjáig, de nagyon valószínű, hogy a víz hőmérséklete 20 Celcius fok körüli lesz, így neoprénes úszásra készülhetünk. 
A neoprének tárolásához összehúzható, rajtszámozott zacskókat fogunk biztosítani. 
Csak az ebbe az összehúzható zacskóba elpakolt és a kerékpár melletti akasztóra felrakott neoprének biztonságát tudjuk szavatolni.  
A kerékpáros DEPO bejáratánál a verseny hivatalos frissítője, a High5 Energy source/zero 1:1 arányú keveréke lesz előkészítve, ezzel tudjátok megtölteni a kulacsaitokat, illetve arra is lesz lehetőségetek, hogy akinek szüksége van további utánpótlásra, az a versenypálya belső kerékpáros fordítójában cserélheti le a kulacsát. 
Figyeljétek a High5 sátrát a pálya mentén, ez előtt lesz a "kulacsledobó", majd a belső kerékpáros frissítő is. 
A High5-os kulacsokban a fenti iso italt, az eXtremeMan Nagyatád feliratú kulacsokban pedig tiszta vizet kínálunk.   
A versenybíróság különös gonddal ellenőrzi a bringapályán a "jobbra tarts" szabályát. 
A futópályán a High5 termékei közül az Energy gel aqua készítményével, az i am sótablettáival találkozhattok,
melynek leöblítéséhez a Primavera ásványvíz fél literes palackjait használjátok. 
Felhívjuk a figyelmet a frissítő állomások környezetében kijelölt szemetelési zóna használatára.
Ez a versenyszabályzat megfelelő paragrafusaiban is olvasható, és ezért a versenybírók is ellenőrizni fogják, de mi szervezőként külön megkérünk Benneteket, versenyzőket,
hogy ügyeljünk a város tisztaságára, és verseny közben se feledjük: vendégek vagyunk a városban.  

Valamennyi versenyzőnek sikeres teljesítést kívánunk!
© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József