eXtremeMan25.75 Kaposvár Versenykiírása

200x150

5. eXtremeMan25.75 Kaposvár Sprint Triatlon Versenykiírása


Időpont:

2018. június 23. szombat, rajt: 11:05 óra

 

A verseny rendezője:

Péter Attila
- a Kaposvári Szabadidő Egyesület, az eXtremeMan Kft. és az Attidas Kft. közreműködésével.

 

A verseny célja:

A “készülj velünk az ironmanre” program szerves részeként felkészülési verseny biztosítása az eXtremeMan Nagyatád leendő résztvevőinek.

A BM Triatlon Országos Bajnokság lebonyolítása.

A fiatal triatlonos generáció megismertetése az eXtremeMan filozófiával.

Más sportágak kedvelői számára a triatlon sportág bemutatása és versenyzési lehetőség biztosítása mindenkinek, aki érdeklődik a triatlonsport iránt.

 

A verseny távja: 25,75 km, sprint triatlon táv

Úszás: 0,75 km; Kerékpározás: 20 km; Futás: 5 km


Rajt és cél: Kaposvár, Deseda-tó, Toponári strand


Útvonal:

Úszás a Deseda-tóban, egy körös pályán. Kerékpározás a Deseda-tó melletti utakon, két körben. Futás a tóparti kerékpárúton három körös pályán.


Szintidő:

2 óra. (úszás végén: 0,5 óra; kerékpár végén: 1,5 óra)


Résztvevők:

Egyéni és 3 fős (első úszik, második kerékpározik, harmadik fut) váltó. Egyéniben 14 évnél, váltóban 10 évnél idősebb nők és férfiak, akik kijelentik (vagy szülővel engedélyeztetik), hogy felkészültek és alkalmasak a táv teljesítésére, illetve a nevezési díjat a megadott határidőig befizetik. A nevezési díj befizetésével elfogadják a verseny szabályait.

 

Időmérés:

Az evochip rendszerével. Saját sárga chip-pel ingyenes. Ezt a nevezésnél regisztrálni kell. Akinek nincs sárga chipje, annak 2 db 1000 Ft-os bankjegyet kell adnia a rajtszám átvételekor, melyből egyet a chip visszaadásakor visszafizetünk.

 

Frissítés:

High5 és Markunion forrásvíz kerékpáros kulacsban és a futásban körönként, a célban.


Nevezés: 

Kizárólag interneten, a www.extremetour.hu oldalon, az ott leírtak szerint. A nevezési díjat csak bankkártyával lehet rendezni.


Nevezés lemondása:

A nevezési felületen bejelentkezve a Nevezéseim fülön a megfelelő versenyt kiválasztva a Lemondás gombra kell kattintani, majd az extrememan@extrememan.hu e-mail címre el kell küldeni annak a bankszámlának a számát és a tulajdonosnak nevét, ahova a kezelési költséggel csökkentett nevezési díjat visszaküldhetjük.

Kezelési költség:
2018. 06.15-ig 2.000 Ft.


Eredményhirdetés:

a BM Országos Bajnokság résztvevőinek kategóriánként, az eXtremeMan25.75 versenyen abszolút női és férfi 1-3 éremdíjazás.

 

Egyebek: 

Javaslom, hogy a verseny után vegyetek részt az Országos Triatlon Találkozó programjain, ahol a család valamennyi tagja számára kínálunk triatlon versenytávokat: eXtremeMan13 Junior és eXtremeMan6.5 Prologue.

Remélem, sokan lesznek olyanok, akik a másnapi eXtremeMan113 Kaposvár verseny résztvevőiként már szombaton is itt lesznek! Tanítsd a családodat triatlonozni és táborozz le ingyenesen a volt kemping területén.

Felhívom a figyelmet arra, hogy idén is rendezünk Quadrathlon versenyt a Deseda-tavon!

Az eXtremeManQ30 Deseda sprint Világ Kupa, szombaton 11-kor, 5 perccel a triatlon mezőny előtt rajtol!


Bármit közölni vagy kérdezni akarsz, írj egy e-mailt: petiatti@gmail.com


© 1989 - 2019 eXtremeMan
Designed by Szliczki József