"Show must go on!"

200x150

Továbbra is "az út maga a cél", sőt minél "öregebbek" leszünk, annál inkább fontosnak tartjuk, hogy ne csak egyszer, talán csak bizonyítási vágyból, esetleg fogadásból vagy a bakancslistára felírt teljesítésért gyertek el hozzánk! Ezért kedvezmény rendszerünket úgy alakítottuk át, hogy már a másodszor visszatérők is 10% kedvezményben részesülnek!

Nem a célban, hanem már a versenyek rajtjában tudnotok kell, hogy sikerülni fog, hiszen felkészültetek a teljesítésre, rendesen edzettetek és életetek részévé vált a sport: úgy éltek, hogy akár minden nap képesek vagytok úszásra, kerékpározásra, futásra vagy ezeken kívül más sportmozgások teljesítésére.

Hálásak vagyunk Nektek, ha Ti is a fentiek szerint gondoltok eseményeinkre és eljöttök hozzánk a legendás helyszínre, Nagyatádra! Itt meg fogjátok érezni a felejthetetlen hangulatot akár egyéniben, akár váltóban érkeztek majd célba. Annak érdekében, hogy még jobban segítsünk a felkészülésben, egy új maratoni futással, egy új középtávú duatlonnal, hagyományos sprint-, rövid- és középtávú triatlon versenyeinkkel segítjük a felkészüléseteket és egy remek after partynak ígérkezik az első hazai SwimRun rendezvényünk.

A most közzétett nevezési táblázatban láthatjátok, hogy nem emeltünk az első sávban a nagyatádi nevezési díjon, így a gyorsan nevezők számára a tavalyi árak az érvényesek!
Várjuk természetesen mielőbbi jelentkezését azoknak is,  akik tavalyról halasztották el indulásukat és nagy izgalommal az első bálozókat!

Idén az eXtremeMan klub már a harmadik évébe lép!
Egy olyan társaságot szeretnénk összekovácsolni, akik velünk együtt hosszú távon gondolkodnak.
Közös edzések, edzőkkel való konzultációk, közös szabadidős programok létrehozása a célunk, hogy minél többen vallják velünk együtt, hogy "az út maga a cél".
Még jobban szeretnénk azzal is segíteni, hogy a klub tagjai 10%-os kedvezményben részesülnek a nevezési díjból és ez a kedvezmény hozzáadódik a visszatérők kedvezményéhez!
Ehhez nem kell mást tenni, mint nevezés előtt rendezni a klubtagságot a nevezési oldalunkon.

Akik pedig az általunk javasolt felkészülési utat választják, azok számára készült az "eXtremeMan triatlon csomag", amely 3 triatlon versenyünket foglalja magába további extra kedvezményekkel.

Szurkolunk Neked, segítünk Neked!

Reméljük találkozunk, akár hatszor ebben az évben!

"eXtremeMan forever"
© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József