Díjaink

200x150

2020-ban az eredményhirdetés a verseny éjszakáján lesz 22 és 24 óra közt. Egy spontán, folyamatos hirdetést képzeljetek el. Péter Attila segítségével a beérkező eredmények alapján várjuk majd a dobogóra a helyezetteket. És nem maradhat el, ha más formában is a TTT avatás, pár fontos díj...

Indulás a 2021-es Challenge Roth versenyenBoldog ember az, aki csak egyszer is átélheti ezt a csodát belülről...
Ahogyan több százezer ember tombolja végig a versenyt, ahogy az éjszakai arénában csillagszóróval várják az utolsó célbaérkezőket.
És TE?
Szeretnél egyszer elindulni ezen a versenyen? Úszni a Duna csatornában? Majd végig száguldani a kemény, de mégis gyors bringapályán? Megmászni a két legendás hegyet (a Kalvarian Berg és a Solar Berg), ahol százezer néző ünnepel? Futni a murvás parti sétányon, majd a nézők kerepelése között a rothi belvárosban?

Gondolkozz és dönts! Adj magadnak egy lehetőséget!

Mi megszerveztük, hogy nem kell lesned a nevezési felület megnyitását, sőt még a bankkártyádat sem kell használnod a nevezésnél ... (közismert, hogy másodpercek alatt betelik az 1.500 külföldinek fenntartott nevezési hely, és aki a nevezésével egyidőben nem rendezi a nevezési díját, hát gyorsan kiesik a pixisből).

Szóval nem kell mást tenned, mint alaposan felkészülni, majd 13 órán belül célba érni Nagyatádon. Segítőinktől kapod meg a tombolaszelvényt 2020. augusztus 8-án, a verseny estéjén a shopban a "fotózós óra " mellett és saját kezűleg kell bedobnod  az urnába.

A többit pedig Fortuna nagyasszony, ezt követően pedig a nagyatádi szervezők elintézik... Sorsolás az eredményhirdetésen, a verseny éjjelén 22:00-24:00 óra közt!3 versenyzőnk részére részvételi lehetőség az Aquatic Runner Világbajnokságon


Megállapodásunk szerint az Aquatic Runner Világbajnokság versenyén azon versenyzőink indulhatnak el, akik az eXtremeMan Nagyatád egyéni versenyét 13:00-on belüli idővel teljesítik, és a verseny úszószakaszán kevesebb, mint 80 percet időznek...
Azért ne felejtsük el:
Összesen 25 km tengerparti (homokos)futásról és 6 km tengeri úszásról van szó ezen a versenyen... Őrültség? Lehet... Nagy buli ? Egészen biztosan.

Tehát: 2020. augusztus 8-án este 20:30 óráig kell beérni az eXtremeMan Nagyatád versenyén...

Segítőinktől kapod meg a tombolaszelvényt 2020. augusztus 8-án, a verseny estéjén a shopban a "fotózós óra " mellett és saját kezűleg kell bedobnod az urnába. A sorsolást online végezzük a versenyt követő napokban.


Winestone Korona Étterem - ki a nagycsaládosok közt a leggyorsabb?


Idén is megkeressük azt az egyéni indulónkat, aki legalább három gyermek büszke anyukája vagy apukája és közülük a leggyorsabban teljesítette a versenyt. A Hotel Mercure Budapest Korona várja őket egy kis kikapcsolódásra a Winestone Korona étteremben, megpróbálva visszaadni azt a rengeteg támogatást, amit a család biztosított a felkészülés során. Legyetek jelen az eredményhirdetésen a verseny éjszakáján, 22:00-24:00 közt!


Polgármesteri díj - Első az elsők köztOrmai István, Nagyatád város Polgármestere különdíjat ajánl fel azoknak, akik életük első hosszútávú versenyét Nagyatádon teljesítik. A polgármester elmondása szerint ezzel is azt szeretné kifejezni, hogy mennyire örül annak, hogy évről-évre ennyi új ember látogat el városunkba. 30-30.000 Ft a jutalma a leggyorsabb női és férfi "zöldfülűnek"! Így aztán felmerül a kérdés: vajon ki lesz az első az elsők között? Két nap múlva kiderül!

© 1989 - 2023 eXtremeMan
Designed by Szliczki József