Változások az úszásban

200x150

Az eXtremeMan Nagyatád 2020 rendezőbizottsága néhány fontos változtatás mellett foglalt állást a 2020-ban megrendezett valamennyi versenyén.

Bízunk benne, illetve azt láttuk, hogy a bevezetett változtatások az eXtremeMan sorozat első állomásainak versenyein - a DESEDA partján - kedvező fogadtatásra találtak mind a versenyzők, mind pedig a versenyekre kilátogató nézők részéről. Hasonló, vagy legalábbis a verseny BIZTONSÁGOS megrendezése szempontjából hasonló gondolatokat kívánunk követni az eXtremeMan Nagyatád 2020 versenyén is.
Következő cikkeinkben sorra vesszük,, milyen változtatások lesznek majd a versenyen, melyek már a versenykiírásban is módosításra kerültek. 

Kezdjük az úszással!

A hétvégén Gyékényesen jártunk, ahol Gyékényes újonnan megválasztott polgármester asszonyával, Teszlákné Navracsics Nikolettával 
beszélgettünk a terveinkről. A több órás, rendkívül hasznos megbeszélés legfontosabb döntéseiről szeretnénk Benneteket is tájékoztatni. 

A verseny úszásának helyszíne nem változott: a kristálytiszta gyékényesi kotró lesz a XXX. Hosszútávú OB úszószámának a helyszíne is! 
Az úszás versenypályája három, kb. 1.270 m-es kör teljesítéséből fog állni.  
Az úszás rajtoltatásakor "wave startok" lesznek, az egyéni versenyben négy alkalommal fog eldördülni az ágyú.   Végül nem engedélyezte a Technikai Bizottság.
Az úszás teljesítésének SZINTIDEJÉT erre az évre eltöröljük! 

Polgármester asszony a legjobb úszásidőkkel partot érő versenyzőknek egy-egy gyékényesi emléket ad át a díjátadón, valamint arról is beszélgettünk, hogy a szokásos tereprendezési munkák elvégeztetése mellett a kerékpárfelszállás környezetének útburkolatán is javítások történnek.

Most már RAJTUNK (rajtatok) a sor ! 

© 1989 - 2023 eXtremeMan
Designed by Szliczki József