eXtremeMan 2020 újratervezve...

200x150

Azt biztosan állíthatjuk még mi, afféle "öreg rutinos rókák" is, hogy ilyen szezonunk még nem volt...
Az alapozás megkezdése előtt kitűztük céljainkat, majd ki-ki elszántságának, lehetőségeinek figyelembevételével gyűjtögetni kezdte a kilométereket abba a bizonyos malacperselybe.
Az év elején egy-egy felmérőt, tesztversenyt is beiktattunk már, amikor egyszer csak március elején robbant a bomba, majd hirtelen "lefagyott" minden és mindenki körülöttünk.
A barátok, ha egyáltalán volt is lehetőségük egy-egy találkozásra, csak "fagyosan" biccentettek egymásnak, elmaradtak a baráti ölelkezések, gondosan kerülni kezdtünk mindenfajta testi érintkezést, a szép arcokat pedig szájmaszkok takarták el az egész országban.
Egész Európa megállt. 
Tartottunk attól, hogy beindul nálunk is az egészségügyi apokalipszis, és amikor az ember veszélyben érzi a saját családtagjait, akkor bizony átértékeli a dolgok prioritásának sorrendjét. 
Ezen komor, vészjósló időkben nehéz volt még elképzelni is, hogy a nyár elején majd arról írhatunk egy hírt, hogy most (már) úgy néz ki, mégsem marad el a triatlon szezonunk.
Azt pedig egyenesen a Jó Isten ajándékaként értékeljük és sokszorosan megköszönjük, hogy a dolgok úgy alakultak, hogy éppen nálunk, a Kaposvár melletti Deseda tó partján indulhat el a triatlon szezon !
Igaz, hogy lesznek a versenyen biztonsági intézkedések és egy kicsit furcsán hangzik most, hogy "zárt kapus triatlon verseny". 
Ezen a triatlon hétvégén különös gonddal ügyelünk a BIZTONSÁGRA, egy kicsit még jobban is, mint azt egyébként a jelenlegi jogszabályi háttér indokolná!
Ezen a triatlon versenyen nem az lesz a célunk, hogy a háttérben zsúfolt nézőteret fotózhassunk...
Minden hozzátartozónak meg fogjuk köszönni, ha eljön, és önkéntes munkában ill. pólóban segít a versenyen, de nagyobb létszámban érkező szurkolók jelenlétéhez most nem ragaszkodunk!
Az úszás rajtját több hullámban indítjuk el meg minden futamunkban, a kerékpáros depo helyét, méreteit úgy jelöljük ki, hogy az kellően távolra kerül a desedai strand közönségétől, és a versenyzők bringái között is a szokásos szabvány szerinti távolságoknál nagyobb helyeket fogunk kihagyni...
Nagy vonalakban erre a változásokra lehet készülni, de ez a hír most nem a kaposvári verseny részleteit akarja bemutatni.  

Nagyon bízunk benne, hogy Nektek is tetsző döntéseket hoztunk, melyek egy-egy biztos kapaszkodót adnak majd ahhoz, hogy minél többen maradjanak mellettünk az Úton!
Az eXtremeMan versenyek filozófiája ugyanis nem változott:  "Az Út maga a cél". 

Minden versenyzőre számítunk, igyekszünk minél több lehetőséget kínálni Felétek!
A nálunk levő rengeteg adat esetleges módosítása ugyanakkor megkívánja azok számítástechnikai feldolgozását.
Ezért kérünk Benneteket, hogy definiáljuk most együtt a június elején előállt új helyzetünket, és ehhez a honlapunk rendszergazdája, Szliczki Joci barátunk (ezer köszönet érte) egy adatbázis kezelő felületet készít elő, melynek végiggondolt kitöltésére kérünk minden kedves versenyzőnket.
"Reloading the datas"
Ez a felület a nevezési oldalra belépve a "NEVEZÉSEIM" fülön lesz elérhető. 
Az új helyzetünk meghatározására június 11-15. között (és csak akkor) lesz lehetőség.
Véleményünk szerint - előzetesen meghozott döntések esetén - ez a munka összehasonlíthatatlanul kevesebb időt fog igénybe venni, mint megírni egy-egy problémásnak látszó esettel kapcsolatos e-mailt. Hiszen csak választani kell majd elektronikus úton az alábbiakban részletezett lehetőség közül. 

Bár már írtunk ezen terveinkről Nektek korábban is, de néhány részlet akkor még nem volt világos előttünk sem, illetve finomodott is.  
A most meghozott döntéseink harmonizálnak a Magyar Triatlon Szövetség Versenyrendezői Bizottsága és elnöksége által megfogalmazott ajánlásokkal.

Mint arról korábban írtunk már, a székesfehérvári eXtremeMan51.5 versenyt rajtunk kívülálló okok miatt nem tudtuk megrendezni. 
Az erre a versenyre benevezett versenyzőinknek - mint azt korábban is írtuk - felajánljuk egy másik helyszínen (a Desedán) bármelyik távon történő indulás lehetőségét. 
A versenyző választhat, hogy az eXtremeMan25.75 vagy az 
eXtremeMan51.5 versenyén vagy akár az eXtremeMan113 versenyén indul, ha már érvényes nevezéssel rendelkezett a június 1-jén elmaradt versenyünkre.  
Lehetőséget fogunk adni arra is, hogy a nevezési díj teljes összegét felhasználhassa egy 2021-ben megrendezett eXtremeMan versenyünkön 2021.december 31-ig.  
A legkevésbé szeretnénk, de ha a versenyző úgy dönt, akkor arra is adunk lehetőséget, hogy a versenykiírásban szereplő módon (3.000 Ft-os kezelési költség levonása mellett) a versenyző lemondja a nevezését.  

A kaposvári versenyeinket az eredeti időpontjukban és helyszíneken meg tudjuk rendezni! 
A kaposvári versenyekre jelenleg is lehet nevezni, a kiírt nevezési díjak a márciusi idősávokban maradnak 2020. június 9-ig

Ha a benevezett versenyző részéről a kaposvári versennyel minden ok, akkor majd kérjük ezt az opciót kiválasztani a hivatkozott felületen. 
Persze tudjuk, hogy lehetnek olyanok, akik ezekben a nehéz időkben nem tudtak eleget készülni...
Lehetőséget biztosítunk számukra egy rövidebb távú versenyen történő indulásra, ez esetben a már befizetett nevezési díjjal indulhat az eXtremeMan51.5 versenyén. 
Lehetőséget fogunk adni arra is, hogy nevezési díját felhasználhassa majd bármelyik, 2021-es időpontban megrendezett eXtremeMan versenyünkön 2021.december 31-ig.  
A legkevésbé szeretnénk, de ha a versenyző úgy dönt, akkor arra is adunk lehetőséget, hogy a versenykiírásban szereplő módon (4.000 Ft-os kezelési költség levonása mellett) a versenyző lemondja a nevezését.  

A nagyatádi eXtremeMan versenyt, mint azt a ma megjelent hivatalos versenynaptárban is láthatjátok, 2020. augusztus 8-án meg fogjuk rendezni! 
Nem célunk, hogy Nagyatádon is "zárt kapus" triatlon versenyt rendezzünk, de azt mindenképpen le szeretnénk szögezni, hogy alkalmazkodni fogunk az aktuális jogszabályi környezethez!  Bízunk benne, hogy a megszokott nagy számú szurkoló jelenlétére is lehetőségünk lesz addigra, mert mi egy igazi triatlon ünnepre készülődünk. 
A verseny nevezési felülete él, és tájékoztatunk Benneteket arról is, hogy a jelenleg érvényes nevezési díjon történő nevezési lehetőséget meghosszabbítjuk,
és ez egészen a kaposvári hétvége utáni napokig azaz, június 30-ig érvényben is marad. 


Ha a benevezett versenyző részéről a nagyatádi versennyel minden ok, akkor majd kérjük ezt az opciót kiválasztani a felületen. 
Tudjuk, hogy lehetnek olyanok, akik ezekben a nehéz időkben nem tudtak eleget készülni... Az úszáslehetőségek csak most indultak el országszerte.
Akik bizonytalanok magukban, azoknak lehetőséget biztosítunk, hogy az egyéni verseny helyett két, vagy három fős váltóban teljesítsék a versenyt,
ez esetben a már befizetett nevezési
díjon felül további költség nem terheli már a versenyzőt.  
Lehetőséget fogunk adni arra is, hogy a versenyző a nevezési díját 100%-ban felhasználhassa bármelyik, 2021-es időpontban megrendezett eXtremeMan versenyünkön 2021.december 31-ig.  
A legkevésbé szeretnénk, de ha a versenyző úgy dönt, akkor arra is adunk lehetőséget, hogy a versenykiírásban szereplő módon (10.000 Ft-os kezelési költség levonása mellett) a versenyző lemondja a nevezését.  

A nagyatádi váltók esetén visszaállítjuk a lemondási lehetőséget az eredeti feltételek szerint.

Örvendetesen sokan vagytok, akik CSOMAGBAN neveztetek az ez évi útra! 
A csomagban nevezőknek is több fajta opciót kínálunk fel, melyek közül kérünk majd választani. 

Kíváncsian várjuk, hogy vajon hányan lesznek olyanok, akik a desedai hétvégén mindkét napon szeretnének versenyezni - és leginkább azt, hogy lesznek-e olyan versenyzőink,
akik előbb szombat délelőtt egy olimpiai távon indulnak, majd másnap teljesítik a középtávú versenyt is... 
Őket, "a desedai - kemény magot", a nagyatádi célban egy-egy különleges ajándékkal fogjuk várni!    

Természetesen a csomagban nevezőknek is lesz olyan opció, hogy a kiszámolt és már befizetésre került székesfehérvári kedvezményes nevezés teljes összegét át lehet vinni 2021-es időpontra, és az felhasználhatóvá válik bármely eXtremeMan versenyünkön 2021. december 31-ig.   
A kaposvári féltávú verseny után elbizonytalanodóknak felajánljuk annak lehetőségét is, hogy a nagyatádi versenyt teljesítse két, vagy három fős váltóban.
A legkevésbé szeretnénk, de ha a versenyző úgy dönt, akkor arra is adunk lehetőséget, hogy a versenykiírásban szereplő módon (5.000Ft-os kezelési költség levonása mellett) a versenyző lemondja a teljes csomag nevezését.  

Ezekre a módosításokra kizárólag június 11-15. között lesz lehetőség! A versenykiírásaink frissítése a napokban megtörténik!

További jó egészséget kívánunk, szeretettel várjuk az ismételt találkozást!

A linken a hamarosan elérhető űrlapok tartalma tekinthető meg.
Ezeket a
https://extrememan.nevezo.hu nevezési felületünkön lehet majd kitölteni. Mindenki a saját bejelentkezése után, a "Nevezéseim" menüpont alatt, az érvényes nevezéseivel kapcsolatban tehet majd nyilatkozatot. Ezt a csatolt pdf dokumentumot senki ne küldje vissza "kitöltve" emailben, a nyilatkozat megtételére csak a megjelölt felületen online lesz lehetőség. 


     

 

© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József