Tájékoztató az eXtremeMan sorozat 2020. évi versenyeiről

200x150

Nyilván nem árulunk el nagy titkot, mivel teltek a Szervezőbizottság napjai az elmúlt időszakban, persze azon túl, hogy most mindenkinek még inkább helyt kell állnia otthon és a munkahelyén egyaránt.

Sokat beszélgettünk, tájékozódtunk, latolgattuk a lehetőségeket, de mindig ugyanarra jutottunk. A versenyeinket az idei évben meg szeretnénk tartani. Minden erőfeszítésünk, minden törekvésünk ezt szolgálja. Követjük a Magyar Triatlon Szövetség és a hatóságok útmutatását. Éppen ezért, az már biztosan látszik, hogy a 2020. június elsejére meghirdetett eXtremeMan51.5 Székesfehérvár versenyünket el kell halasztanunk. A másik két állomás esetén egyelőre nincs szükség ilyen intézkedésre. Új időpontot még nem tudunk kijelölni. Egyeztetni fogunk a többi versenyszervezővel, beleértve a futóversenyek szervezőit is, hogy lehetőség szerint két nagy esemény ne kerüljön egy időpontban megrendezésre. A veszélyhelyzet elmúltával is a legmesszebbmenőkig betartjuk majd a rendelkezéseket, hiszen versenyzőink, nézőink és segítőink biztonsága a legfontosabb.
Mindenkit érdekel a befizetett nevezési díj sorsa. Minden befizetett nevezési díj természetesen érvényes az új időpontban is. Előfordulhat, hogy lesz olyan benevezett versenyzőnk, akinek az új időpont nem felel meg. Szeretnénk, ha senki nem veszítené el a lemondáshoz kapcsolódó  kezelési költséget. Így a rendkívüli helyzetre tekintettel lehetővé tesszük, hogy a már befizetett nevezési díj teljes összege bármely későbbi versenyünkön (akár 2021-ben) felhasználható legyen. Hogy ezt a folyamatot minél gördülékenyebbé tegyük, informatikai fejlesztést végzünk. és folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a fejleményekről.
Addig is eddzetek biztonságosan és vigyázzatok Magatokra! 


© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József