Villanások 2012

200x150

Lassan eltelt 4 nap. Becsükom a szemem, és jönnek a villanások. Kavarog az idő, egyszer a futópálya, aztán a bringás frissítőpont, a depo, az úszás fordító és így tovább. Mintha csak rövid emlékek maradtak volna meg, amik be-beugranak. Lássuk, előjönnek-e sorrendben:

 

Biciklis depó. Reggel fél 7. Rendező megállít. Ellenőrzés. Bukót felcsatolom. Ő ráhúz a fékkarokra. Félek elszakad. Nem. Valakinek igen. Szívás. Megy a hasam. Még 20 perc. Irány a toi toi. Sorbanállás. Hurrá... A pap derékig a vízben. Megáldja a mezőnyt. Úgy helyezkedek, hogy lássam. Figyelem az ágyút. Mindjárt dördül. Kezdődik a nap.

Tömeg a vízben. Mindenki engem rúg le. Helyezkedem. Valaki fél körön keresztül simogatja a talpam. Idegesít! Kanyarodok. Jön utánam. A bójánál lerázom. Jól esik a víz. Élvezem minden percét. Jó időt megyek. Mindjárt itt a vége. Depo. Most lövik a váltóverseny rajtját.

Bicikli hamar megvan. Indulok. Vasúti átkelő. Most fehér. 8 km-es szervizautó nélküli szakasz. Gyönyörű az erdő. Nézem a km órát. Számolok visszafelé. Megvan. Banán. Powerbar. Hosszú egyenesek. Fotóznak. Beállok előnyös pozicióba. Mindenkit lenyomok. Meleg van. Banán. Izo. Nagyatád. Fordító. Kis kör. Fáradt vagyok. Ötvöskónyi. Cigánygyerekek. „Dobjon egy csokit!” Meleg van. Banán. Fúj a szél. Segesd, zenés fordító. Pom-pom lányok. Sok kerékpáros mindenhol. Nem tudom, ki hol tart. Carbon kerekek hangja, amikor a profik elmennek mellettem. Még két kör. Lassabban! Meleg van. Fáj a lábfejem. Banán. Víz. Egyéni frissítések Nagyatádon. Utolsó kör.  Fényképeznek az út széléről. Már nem érdekel. Beérek. Depo.

Van gyúrás. Befekszem pár percre. Jól esik. Ma 6 perces ezreket futok! Indulok. Vánszorgok. Túl erős volt a bringa. Első kör pihenő. Majd utána tempó. 35 fok. Aszfalt. Egy helyen slaggal locsolnak. Áldom őket. Futni kéne. Dög meleg van. Nem megy. Vizes szivacs. Frissítőpont. Két pohár. Fél a számba, másfél a fejre. Dinnye. Séta. Meleg. Zselé. Magnézium. Tempó. Frissítés. Versenyközpont. Hangos zene. Első beér. Még 8 kör. Locsolás. Hőség. Tömeg. Chipszőnyeg. Park. Dinnye. Minden kör ugyanaz. 6 perc, mi? Már csak négy kör. Séta. Már csak kettő. Utolsót csak futva. Zöld a nevem. Befutó. Sprint. Célszalag. Fotó. Érem. Finisher mez.

Barátok, család online közvetítés. Hívnak. Jövőre? Biztos, hogy nem! Elég volt! Camping. Fekszem a fűben. Sötét van. Telefon. Facebook. Gyerekek. Könnyek.

Eltelt 4 nap.
Jövőre? IGEN!!!

196 (2x)

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József