Két nap történése

200x150

A tegnap délutáni program miatt csak késő este értünk vissza és már nem volt alkalmam beszámolni, hogy mi is történt.

Délelőtt a szokásos úszás és bringázás (1 óra és 50 km). Már biztos unhatjátok, hogy mindig ezzel jelentkezek be, de most történt olyan is ami eddig még nem. Bő egy hetet kellett várni, hogy a teknős végre kitegye lábát a szárazföldre. Gyorsan le is fényképeztük.

Délután viszont a nemzetek felvonulásán vettünk részt. Ez volt az első alkalom, hogy az egész magyar csapat együtt volt. Kézben a Hungary táblával, a magyar zászlót lobogtatva vonultunk fel a népes német csapat után. A felvonulás a zsúfoltságig telt expo területén végződött. Nem is töltöttünk sok időt, inkább hazafele vettük az irányt.

 

A mai nap szintén úszással kezdődött, de szerintem ezt már tudhatjátok. Ezt követően a csapat nagy része Kona felé vette az irányt, de már négy keréken. Itt aztán szétszéledt a csapat, mindenki ment a maga dolgára. Ádám és én egy halakban gazdag partszakasz felé vettük az irányt. Megvolt minden ami a víz alatti nézelődéshez szükséges, szemüveg, pipa, fényképezőgép. Első nekifutásra vagy fél órát töltöttem bámészkodással a vízbe. Eleinte úgy éreztem, mintha akváriumba lennék. Különböző színes halak tucatjait láttam és nagyrészét lencsevégre is kaptam. Másodszorra szintén fényképezővel a kezembe indultam a vízbe. Órákat tudnék eltölteni a víz alatt, bámulva a színesebbnél színesebb halakat. A későbbiekben majd még meglátogatunk ilyen partszakaszokat.

Ezután visszaindultunk Konára. Körbejártuk a kevésbé zsúfolt expo területét, kipróbáltunk és begyűjtöttünk mindent amit lehetett. Minden nagy márka képviselteti magát, Cervelo, Trek, Specialized, Cannondale, Argon csak hogy néhányat említsek.

Majd utána megvártuk Erát és Annamarit, akik a kötelező megjelenésen vettek részt, és indultunk hazafelé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József