Egy átlagos nap

200x150

A mai nap nem a szokásosan kezdődött, mivel kelés után senkit se találtam itt a kérón (vagy edzettek vagy aludtak), ezért lementem a partra és úsztam egy bő fél órát. Visszafele jövet találkoztam Ádámmal, aki éppen érkezett vissza a szokásos reggeli futásából.

Mire visszaértünk a többiek is előkeveredtek. A reggeli után újból bringára pattantunk és elindultunk egy kicsit messzebbre, mint a tegnapi nap. Kb 25-30 km-t tekertünk a versenypályán. Nem hiába, hogy ez a legnehezebb pályák egyike. Tekerés a nagy hőségben a hosszú emelkedőkön sokat kivesznek az emberből. Hasonló történt velünk is. Innen az útról láván közelítettük meg tengerpartot. Elég közel voltunk már a repülőtérhez, így a leszálló gépeket közelről tudtuk szemügyre venni.

Délután mindannyian kocsiba ültünk és elmentünk Konára. Era, Annamari, Ádám és én elmentünk a tavaly már jól bevált helyre a Bubba Gump-ba kajálni. Innen már látható a kibójázott úszópálya. Egy kört kell majd a versenyzőknek teljesíteni. Nekem is nagyon megtetszett ez a hely, szép kilátás, jó kaják. Kell ennél több?

Miután visszaértünk még hiányzott egy kis víz, így ismét a fürdőnadrág és a szemüveg került elő. Úszás közben találkoztam egy teknősbékával, de nem merte velem felvenni a versenyt.
Eközben Ádám és Józsi kimentek a reptérre, mivel az utolsó két magyar versenyző, Miki és Zsolt ma este érkeztek.

 

 

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József