Day 1

200x150

 

A két napi utazás után nagyon jót aludtam, sikerült kipihenni az utazás fáradalmait. Reggeli után lementünk egyet úszni, ami nagyon jól esett. Láttam egy-két színes halat, de Ádám szerint ez még semmi ahhoz képest amit majd látni fogunk. Kíváncsian várom.

 

 

Aztán egy kis pihenés, napozás a tengerparton, készülve a délutáni programra. Nem mondanám, hogy már elkezdődött volna számomra a hawaii edzőtábor, de ami késik az nem múlik. Ádám már két napja kora reggel vagy inkább hajnalban  futja a 20-30 kilómétereket. Ehhez azért én még nem vagyok felkészülve.

 

Ma délután autóba pattantunk, és irány Kona, ahol egy kis vásárlást követően elhoztuk a bringámat. Egy cannondale típusú mountain bike-ot sikerült bérelni, úgyhogy holnap már tudunk menni tekerni. Útközben már látni triatlonosokat a verenypályán. Mindenki megkezdte az utolsó felkészülést és a ráhangolódást a jövő szombati versenyre.
Ami számomra nagy meglepetés volt az a délutáni zápor, amit nagy pára követett. Utána viszont újra szikrázó napsütés, mintha mi se történt volna.

A magyar csapatból Zsolt és Miki kivételével már mindenki itt van, ők majd csak a hét második felében érkeznek. A többiek viszont már elkezdték az edzéseket.

Üdv: Petya

 

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József