Már csak 2 nap az indulásig...

200x150

Sziasztok! Szunyogh Péter vagyok, azon szerencsés a több száz ember közül, aki eltölthet két hetet az álomszigeten, és emellett még élőben nézheti meg az ironman világbajnokságot.

Két hónappal ezelőtt még legmerészebb álmaimban se mertem volna gondolni, hogy pár nap múlva a Hawaii-szigetekre fogok utazni. Ehhez mindössze Nagyatádon teljesítenem kellett az ironmant és a sorsjegyeimet bedobni a szerencsekerékbe. A többi már csak Fortuna kezében volt és ő kegyes volt hozzám.

Ahhoz, hogy minden összeálljon a szervezést már a nagyatádi versenyt követő napon megkezdtük, melyben nagy segítségemre volt Horváth Ádám, aki a repülőjegy vásárlástól egészen a bringabérlésig mindenben segédkezett és hasznos információkkal látott el az utazással kapcsolatban. A napokban már minden Hawaii-ról, az utazásról és a pakolásról szól. A családtagok és barátok kíváncsian érdeklődnek az indulást illetően.
Nagy sokára bekerült az utolsó poló és fürdőnadrág is a bőröndbe. Én készen állok a nagy útra. Jövök Hawaii!

Szeretnék minél többször írni és képeket feltölteni, hogy követni tudjátok, mivel töltjük  napjainkat a nagy szigeten. A következő bejegyzésemet már Hawaii-ról szeretném írni. Mindenkinek jó edzést és pihenést a hétvégére.

 Üdv: Petya

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József