Szerencse - szerencse hátán

200x150

Szerencsés fickónak tartom magam, hogy itt vagyok hawaii szigetén, együtt edzem és pihenek Erikával és Majorkával, a bringás pályán vagy városnézés közben találkozom a triatlonvilág legnagyobb egyéniségeivel és ráadásként ma búvárkodás közben találtam egy 5 eurosat.

Mivel az apartman teraszából úgy tűnt, hogy nem igazán fúj a szél, ezért a mai napot is bringázással kezdtük. Már kora reggel 30 fokos volt a hőség, igazi fullasztó páratartalommal. Aztán a kerékpáros pályán már a szélcsend sem volt olyan csendes, így aztán Ádámmal úgy döntöttünk, hogy csak a közeli (16 km) strandig tekerünk el. Mauna Kea -nak hívják ezt a híres partszakaszt és valóban gyönyörű volt. Egy negyed órás "pancsolás" után mindjárt jobban esett a haza tekerés. Aztán jött a futás, most is csatlakozott hozzánk Józsi, de neki más elképzelései voltak a tempóról....

A délutánt Konában töltöttük sétával illetve búvárkodással. Persze a kimerítő sétához energiára volt szükségünk, ezért konai városnézésünket a helyi sörgyár éttermében kezdtük... Megnéztük az úszópályát, ami már ki van bójázva és elsétáltunk a futópálya első néhány száz méterén. Persze mindenütt bringásokba és futókba botlottunk. Ádám nagyon jól ismeri a környéket, így javasolt egy közeli strandot ahol biztosan látunk teknősöket és halakat. A gyönyörű színes korallok mellett rengeteg halat és teknőst láttunk (a fenti kép is ott készült), és nem utolsó sorban az egyik tengeri sün hátán találtam egy 5 eurosat (az életben egyszer nekem is lehet szerencsém...).

Ma este sushit vacsoráztunk, amire mint egy maradi, gulyásleves rajongó csak azt tudom mondani, hogy "majdnem finom". Erikának ez viszont az egyik kedvenc étele és ha ezt kell ennem, ahoz, hogy úgy fussak mint Ő, akkor bizony legyűröm (az eredményekről a holnapi kerékpározás után tudok beszámolni). Terveink szerint holnap egy hosszabbat tekerünk, ezért ma korábban fekszünk le.

Üdv. mindenkinek, István.

 

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József