Nagyatádról Hawaiira

200x150

Sziasztok! Varga István vagyok és Nagyatádnak Köszönhetően hamarosan a Hawaii szigeteken "kell" eltöltenem kettő hetet. Ez életem első blogja, de egy cseppet sem bántam az új feladatot, mellyel igyekszem részletesen beszámolni az utazás során átélt kalandokról.

Az indulás elötti utolsó napok lázas készülődéssel zajlanak, melyben nagy segítségemre van Horváth Ádám (az utazás szervezője), aki a repülőjegy leszervezésétől a kerékpár bérlésig mindenben segít. Hoppá, míg el nem felejtem, egy hatalmas köszönömmel tartozom annak a fiatalembernek, aki elöttem ült az eredményhírdetésen és kihúzta a nevemet a sorsoláson. Szóval visszatérve az utazásra nem kis izgalommal várom az október 1-ei indulást.

Természetes, hogy az utazás fénypontja a hosszú távú világbajnokság, ahol sajnos mára már biztossá vált, hogy Erika mellett nem szurkolhatunk Józsinak. Eleinte elkeseredtem, eljutok a világ másik felére, a legrangosabb Ironman versenyre és nem szurkolhatok egykori csapattársamnak. Józsival a főiskolai évek alatt együtt csobbantunk reggelente a medence vízébe, igazán jókat bringáztunk és koptattuk futócipőnkkel a Mosoni Duna töltéseit (Józsi mindig lemaradt...). Azonban látva Józsi állapotának gyors javulását rájöttem, hogy még számtalan versenyen szurkolhatokneki és ki tudja, talán jövőre is bedobhatjuk sorsjegyeinket abba a bizonyos szerencsekerékbe... Most az a legfontosabb, hogy maradéktalanul felépülj és ehhez pont kapóra jön egy két hetes "kirándulás".

Igyekszem minden nap bejelentkezni, beszámolni az eseményekről, kalandokról és Majorka állapotáról (ha velem tart a regeneráló futásain, akkor garantáltak az 5 perces ezrek...)

István

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József