Előtte-utána

200x150

Kedves Barátaim,

Mielőtt IM lettem volna:1) düzzsögött a feleségem, hogy miért sportok megint 3 órát egyfolytában, vagy kétszer naponta, 2) bringával mindenáron előztem a pótkocsocsis traktort ( sokszor), ill. a lassu mopedet 3) verseny előtt campingben aludtam a saját kocsimban. 4) minden sportoló nőt megelőztem, már elvből is.5) azt hittem, hogy jó futó vagyok

Amikor IM lettem:1) a nejem csendesen a net előtt szurkolt, aggódott-mert két kisgyerekre kellett vigyáznia 200 km.- ről  2) a profik úgy mentek el mellettem, mint a traktor 3) nem volt segitségem, frissitőm 4) futás utolsó körében kb. 20 percig egy csinos triatlonista hölgy igen csinos hátsóját kellett néznem, mert 30 méterről képtelen voltam megelőzni. 5) örültem, hogy tudok kocogni, " becsületmaratont futni" 

Miután IM  lettem -----legfontosabb, hogy szelidebb, szerényebb és türelmesebb ember lettem, mert: 1) a feleségem egy hétig mindenkinek dicsekedett a versenyről, kiderült hogy ő legbüszkébb, borozás helyett sportolni küld, mert Ő jövőre mindenáron akar (fog) jönni 2) rájöttem, hogy a traktor mindig erősebb  a Treknél, néha kell egy kis port is szivni, nyelni.3) nem alszok többet a campigben, saját kocsiban 4) a Nők is lehetnek jobbak nálam. 5) öröm az is, ha verseny után csak másnap délutánra szünik meg az akut fülzúgásom.

részemről köszönettel

dr. Czumbil Norbert

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József