Tombola - és amit erről tudni érdemes

200x150

A nevezési zsákban egy boríték lapul. Egyéni versenyzőink 3 db, váltóban induló versenyzőink tagonként 1 db szelvényt találnak benne. Vannak fődíjaink, melyek egyéni teljesítményhez kötöttek és vannak olyanok, melyet bárki megnyerhet - ha eljön az eredményhirdetésre

1. fődíjunk - Indulás a 2020-as Challenge Roth versenyen


Boldog ember az, aki csak egyszer is átélheti ezt a csodát belülről!
Ahogyan több százezer ember tombolja végig a versenyt, ahogy az éjszakai arénában csillagszóróval várják az utolsó célbaérkezőket.

És TE?
Szeretnél egyszer elindulni ezen a versenyen?


Úszni a Duna csatornában?
Majd végig száguldani a kemény, de mégis gyors bringapályán?
Megmászni a két legendás hegyet (a Kalvarian Berg és a Solar Berg), ahol százezer néző ünnepel?
Futni a murvás parti sétányon, majd a nézők kerepelése között a rothi belvárosban ?
Gondolkozz és dönts! Adj magadnak egy lehetőséget!
Mi megszerveztük, hogy nem kell lesned a nevezési felület megnyitását, sőt még a bankkártyádat sem kell használnod a nevezésnél ... (közismert, hogy másodpercek alatt betelik az 1.500 külföldinek fenntartott nevezési hely, és aki a nevezésével egyidőben nem rendezi a nevezési díját, hát gyorsan kiesik a pixisből).
Szóval nem kell mást tenned, mint alaposan felkészülni, majd az első 226 magyar versenyző közt célba érni Nagyatádon. Segítőinktől kapod meg a tombolaszelvényt és saját kezűleg kell bedobnod 2019. augusztus 10-én, a verseny estéjén az urnába, melyet a színpadon találsz, Péter Attilánál.
A többit pedig Fortuna nagyasszony (ezt követően pedig a nagyatádi szervezők) elintézik... Sorsolás az eredményhirdetésen!


2. fődíjunk - 3 versenyzőnk részére részvételi lehetőség az Aquatic Runner Világbajnokságon


Megállapodásunk szerint az Aquatic Runner Világbajnokság versenyén azon versenyzőink indulhatnak el, akik az eXtremeMan Nagyatád egyéni versenyét 13:00-on belüli idővel teljesítik, és a verseny úszószakaszán kevesebb, mint 80 percet időznek...

Azért ne felejtsük el:
Összesen 25 km tengerparti (homokos)futásról és 6 km tengeri úszásról van szó ezen a versenyen... 

Őrültség? Lehet... Nagy buli ? Egészen biztosan.

Tehát: 2019. augusztus 10-én este 20:30 óráig kell beérni az eXtremeMan Nagyatád versenyén...

Aztán kb.húsz perc alatt (rész)eredménylista készül... majd a tombolaszelvényeket osztó segítőink leellenőrzik az úszásidőket... és Péter Attila megkezdi a tombolaszelvények gyűjtését az arra jogosultaktól a verseny színpadán... Sorsolás az eredményhirdetésen! Csak akkor nyersz, ha jelen vagy!


3. fődíjunk - VIDEOTON ajándékcsomag


A Videoton egy 100.000 Ft értékű ajándékcsomagot ajánlott fel a sorsolásra, melyet bármely egyéni vagy váltóban induló sportoló megnyerhet, feltéve, ha részt vesz az eredményhirdetésen és bedobja sorsjegyeit az urnába vasárnap!


4. Fődíjunk - 2db BSI szabadkártya


Ketten is örülhetnek! A Budapest Sportiroda jóvoltából 2 nyertesünk is díjmentesen részt vehet a BSI összes 2020. évi rendezvényén. Sorsolás az eredményhirdetésen az egyéni és váltóban teljesítő sportolóink közt. Gyere el és ne felejtsd el bedobni a sorsjegyeid az urnába!


5. fődíjunk - egy HP Laserjet Pro M12a nyomtatóA Patronbox Kft. felajánlása ez a rendkívül gyorsan és kiváló minőségben dolgozó HP Laserjet nyomtató. Tiéd lehet, ha akár egyéniben, akár váltóban megbirkóztál a távokkal és bedobod az eredményhirdetésen az urnába a sorsjegyed. 


6. Fődíjunk - egy Csepel Woodlands cross 2.1 700c trekking bike


A Csepel Zrt. és a nagyatádi Schwinn-Csepel kerékpárszaküzlet jóvoltából sorsoljuk ki a képen látható trekking kerékpár. Bárki megnyerheti, aki bedobja tomboláját az eredményhirdetésen.


A tombolán kívül egyéb különdíjak is várnak Rátok, ezek közül hármat mutatunk be Nektek:

1. Bemutatkozik az ACCOR Live Limitless hűségprogram


idén is megkeressük azt az egyéni indulónkat, aki legalább három gyermek büszke anyukája vagy apukája és közülük a leggyorsabban teljesítette a versenyt.  A Mercure Budapest Korona Hotel felajánlásaként a család eltölthet egy hétvégét egy kényelmes apartmanban. Nagycsaládosok! Érdemes sietni!


2. Polgármesteri díj - Első az elsők közt

   

2019-es versenyünkön összesen 667 induló vesz részt, és ennek majdnem a harmada először áll rajtvonalhoz Nagyatádon: 212-en vannak köztük az elsőbálozók. Ormai István, Nagyatád város Polgármestere különdíjat ajánl fel azoknak, akik életük első hosszútávú versenyét Nagyatádon teljesítik. A polgármester elmondása szerint ezzel is azt szeretné kifejezni, hogy mennyire örül annak, hogy évről-évre ennyi új ember látogat el városunkba. A jubileumi 30. évfordulónak megfelelően 30-30.000 Ft a jutalma a leggyorsabb női és férfi "zöldfülűnek"! Így aztán felmerül a kérdés: vajon ki lesz az első az elsők között? Két nap múlva kiderül!


3. 6 db Tens készülék


Az Amed-Tech Kft. 6 db Tens készüléket ajánl fel a csapatverseny első helyezettjeinek. © 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József