Rajtlisták

200x150

Kész a végleges rajtlista! 7 nagyatádi bajnok, 212 új induló, 667 versenyző!

Miután az utolsó név is felkerült a rajtlistára, az apró módosítások lezárultak, ezzel elkészült a végleges versenyzői névsor. 667 egyéni induló adta le sikeresen a nevezését a 30. jubileumi versenyre. Számotokra is elérhetővé vált a nevezési oldalról: velük fogtok az év leghosszabb napján vállt vállnak vetve együtt küzdeni a pályán. Idén összesen 212 „újoncunk” lesz, ennyi egyéni sportoló versenyez először Nagyatádon, közülük 127-en életük első hosszú távjára készülnek.

42 TTT tag is elindul, közülük nyolcan már több, mint 20 célbaéréssel büszkélkedhetnek. Heten válhatnak idén TTT taggá, ha célbaérnek a jubileumi versenyen.

Nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a rajtlistán szerepel nem egy, nem kettő, nem is három, hanem 7 nagyatádi bajnok neve is. Ismét vállalkozott a kihívásra a két zsinórban hétszeres győztes, Major Joe és Dr. Harsányi Zsuzsa, aki több mint 10 év után most tér vissza először városunkba teljesíteni a hosszútávú versenyt. Ismét rajtvonalhoz áll a 90-es évek kétszeres bajnoka Zsódér Zsolt, a négyszeres győztes Flander Marci, valamint a pályacsúcstartó és a 3-szoros első helyezett Zelinka Gabriella is. És persze, a tavalyi évben először állhatott dobogóra Dr. Szentpéteri Diána és Petsuk Zoli, akik idén szintén visszatérnek megvédeni a bajnoki címüket. Ez a 7 versenyző együtt összesen 25 alkalommal volt az eXtremeMan Nagyatád bajnoka, jelenlétükkel jelentősen fokozzák majd az izgalmakat. Ne feledkezzünk meg a klasszis Petr Vabrousekről sem! Ilyen közegben különösen nagy élmény lesz versenyezni.

Váltóink is szép számban állnak rajthoz mindhárom kategóriában.

A rajtlistát tehát véglegesítettük, tanulmányozzátok nagy szorgalommal. Sérülésmentes utolsó napokat kívánunk mindenkinek! 

© 1989 - 2020 eXtremeMan
Designed by Szliczki József