Csatlakozz Te is az eXtremeMan Clubhoz!

200x150

A nagyatádi legenda 30 évvel ezelőtt született. Ez idő alatt mindig törekedtünk arra, hogy újabb és újabb fejlesztésekkel tegyük könnyebbé triatlonistáink számára a versenyzést és a felkészülést. Nemcsak a verseny hetében, hanem egész évben igyekszünk kiszolgálni mindenkit, aki számára fontos a hitvallásunk: az Út maga a cél! A visszajáró versenyzők hűségét eddig is jutalmaztuk: kedvezményekkel, ajándékokkal és örökrajtszámmal háláltuk meg városunk iránti elkötelezettségüket.

Fontos tartozni valahová, valaminek a részese lenni. Az a tapasztalatunk, hogy a hozzánk visszajárók szeretik ezt a "kisvárosi hangulatot": a családias légkört, a megannyi ismerős ismeretlent, a helyiek szeretetét és persze a versenypályát: a gyékényesi tó kristálytiszta vizétől a Széchenyi téri park gesztenyefáinak árnyékáig. 

Idén arra gondoltunk, hogy még tovább segítjük azokat a versenyzőket, akiknek beférkőzött a fejébe a gondolat: „Ennek én is részese akarok lenni!” Ezért úgy döntöttünk, hogy megalakítjuk

AZ EXTREMEMAN CLUBOT!

Mit is jelent ez?

Ha csatlakozol a klubhoz, úgy a rajtlistán többet nem „amatőr versenyző” fog megjelenni a neved mellett, hanem annak a klubnak a neve, amelyben megannyi, az eXtremeMan filozófiája iránt elkötelezett versenyző törekszik teljesíteni a kitűzött célt: az eXtremeMan Club.

Ha csatlakozol a klubhoz, számos módon megkönnyítjük számodra a versenyre való felkészülést:

Díjmentesen elintézzük az MTSZ szabályai szerinti versenyengedélyt és ennek költségeit magunkra vállaljuk.

Edzőkből és tapasztalt versenyzőkből álló konzultációs csoportot szervezünk az ország több pontján, hogy legyen megfelelő segítséged a felkészülés során.

További kedvezményeket biztosítunk:

- az eXtremeMan sportfelszerelések vásárlásánál: az ILB termékek árából 10%-ot,

- sport táplálékkiegészítők vásárlásánál: a High5 termékeiből 20%-ot,

- a Dr. Herr Gyula által biztosított, orvosi terheléses vizsgálatok díjából 3.000 forintot,

- valamint a Deseda 1/3, 2/3 maraton nevezési díjából 10%-ot

A klubnak az az elsődleges célja, hogy segítsünk azoknak, akik életük első eXtremeMan versenyére készülnek. Természetesen nem akarunk már egyesülettel rendelkező sportolókat átigazoltatni. A még egyesület nélkül „kallódó”, de az eXtremeMant teljesíteni akaró sportolóknak szeretnénk segíteni a felkészülésben. Az eXtremeMan Clubba nemcsak új triatlonisták jelentkezését várjuk, hanem a verseny szellemiségével, céljaival egyetértő barátainkat is. Igazi közösséget szeretnénk építeni – mondta Péter Attila, a klub egyik ötletgazdája.

A klub ötletét már többen örömmel fogadták: a konzultációs csapatunkba edzőként csatlakozott Bartos Dávid, Tóth Gábor is. Mindketten tapasztalt triatlonisták, akik szívesen segítenek a felkészülés ideje alatt a leendő ironmaneknek. És természetesen a konzultációs csapatot tovább fogjuk bővíteni. 

A klubunknak már az első versenyzője is megvan, aki nem más, mint a tavalyi bajnoknő, Dr. Szentpéteri Diána! 2018-ban teljesítette a legjobb idejét: 9:53-at ment az atádi versenypályán, és mindezt amatőr versenyzőként. Dia most 29 éves, nemrég költözött át Debrecenből Sopronba, emiatt kénytelen volt elbúcsúzni a korábbi egyesületétől. Így örömmel fogadta felkérésünket, hogy az eXtremeMan Club első versenyzője legyen. 

2014-ben lépett be a triatlon az életembe – meséli Dia. – Korábban karatéztam, aztán hosszútávon kezdtem el futni, majd elkezdett foglalkoztatni az ironman gondolata. Az ezt követő év azzal telt, hogy olyan versenyekre jártam, amik felkészülést jelentettek Nagyatádra. Aztán amikor először itt jártam, teljesen meglepett, ami itt fogadott. Az a zsibongás, a kellemes hangzavar, az, ahogy a versenyzőket köszöntötték – nagyon megfogott. És most ez az új kezdeményezés, összefogni az amatőr sportolókat, hogy kapjanak egy kis útmutatást, szerintem nagyon jó ötlet. 
Kedvelem Herr Gyuszit és Péter Attilát, és mindent, amit az eXtremeMan képvisel: ez egy szeretetteljes hozzáállás, szeretnének valami jót nyújtani, ápolgatni a triatlont, ami nem arról szól, hogy minél nagyobb üzletet csináljanak belőle. Én még most is amatőrnek gondolom magam, hiszen teljesen hétköznapi ember vagyok, aki főállás mellett csinálja a triatlont. Biztos vagyok benne, hogy nekem és mindenki másnak is sokat fog segíteni az eXtremeMan Club. 

Ha szeretnél Dia után a klub második tagjaként belépni, ne habozz! 

Az eXtremeMan Club tagsági díja bruttó 6.000 Ft/év, de azoknak a versenyzőknek, akik érvényes nevezéssel rendelkeznek a jubileumi eXtremeMan Nagyatád egyéni versenyére, a tagsági díjat idén nem kell befizetniük, azaz a jubileumi évre tekintettel ingyenes a klubhoz való csatlakozás! 

Tehát, ha klubtag szeretnél lenni ÉS a nagyatádi egyéni versenyen is indulnál, először nevezz be és aztán jelentkezz a klubba!

Benevezett versenyzőként csak annyi a dolgod, hogy a nevezési oldalunkon bejelentkezés után regisztrálsz az eXtremeMan Club fülön. Ha az elmúlt évben egyesületi regisztrációd volt, mindenképp küldj egy e-mailt a club@extrememan.hu címre!

Fehér Ágnes, az eXtremeMan Nagyatád versenyiroda vezetője várja a leveleidet.

Természetesen azokat is várjuk, akik nem indulnak a nagyatádi egyéni versenyen, a www.extrememan.nevezo.hu oldalon bejelentkezés után az eXtremeMan Club  fülön keresztül tudnak regisztrálni és bankkártyával rendezhetik a tagsági díjat.

Jelentkezési határidő minden esetben 2020. május 1.

Légy részese a csapatnak, légy részese a legendának!


© 1989 - 2022 eXtremeMan
Designed by Szliczki József