datetime

CETREND

10 km-es úszópróba

2017. július 29.  (szombat) 10:00

 

 

Rendező:                       Nagyatádi Úszó Egyesület,  Triatád

Helyszín:                       Nagyatádi Városi 50 m-es  Uszoda  Városi Strand

Vízhőfok:                      26 oC

Nevezési díj:                  5 000 Ft.

 

 

Nevezési határidő:                  2017. július 21.

 

 

A megtett hosszokat a rendezőség versenybírói számolják. Az uszodában az érvényes házirendet be kell tartani, úszósapka kötelező.

A szintidő: 5 óra, ami egyben azt is jelenti, hogy csak az folytathatja az úszást, aki féltávnál (5. 000 m) 2 óra 30 percen belüli időt ér el.

 Az egyes pályákon körbeúszás lesz várhatóan 5-6 fővel. Az optimális pályabeosztás miatt a nevezéseket 2017. július 21-ig kérjük elküldeni a beleznayl@buttner.hu címre. A nevezésnek tartalmaznia kell: név, szül. év, egyesület, lakhely, várható idő, pólóméret, számlaigény. A nevezési díj az uszodabelépőt is tartalmazza.

A verseny közbeni frissítésről mindenki saját maga gondoskodik. A frissítőt a medence sekélyebb végéhez lehet odakészteni.

Az úszópróbát teljesítők emblémázott pólót kapnak a szervezőktől. A női és férfi 1. helyezett  elnyeri a Büttner-kupát. Minden teljesítő emlékérmet /Cetrend/ kap.

 A nevezés abban az esetben lesz elfogadott, ha a nevezési díj határidőig az egyesület OTP Banknál vezetett 11743033-20029315 számú számlájára átutalásra kerül. A nevezési díjról, kérésre számlát állítunk ki. A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt.

Helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

 

Jó felkészülést kíván a Rendezőség!

Bejelentkezés

Nyelvek

Hozzászólások