datetime

A Magyar Triatlon Szövetség 2017. évi Versenyszabályzata a következőképp fogalmaz: "Az MTSZ versenyein, országos bajnokságain és utánpótlás versenyein csak versenyengedéllyel vagy regisztrációval rendelkező versenyző indulhat."

A Magyar Triatlon Szövetség 2017. évi Amatőr Versenyrendszere szerint a fenti feltételnek az felel meg, aki éves klubregisztrációval vagy egyéni éves regisztrációval rendelkezik. Tudjatok róla, hogy az alkalomszerű (egyéni napi) regisztráció 2015. év végén MEGSZŰNT!

A licence kiváltására a www.triatlon.hu oldalon van lehetőség, további információ is itt érhető el.


A versenyengedély 2017-től az eXtremeMan sorozat minden állomásán szükséges az egyéni versenyzők részére.
A Szabályzat alapján az egyéni regisztrációval rendelkező versenyző egyszeri 4.000 Ft éves regisztrációs díj befizetésével indulhat minden versenyen.
Klubregisztráció esetén 3.000 Ft az éves díj.
A Magyar Triatlon Szövetség minden "rendszerben levő" sportolónak, tehát azoknak, akik éves klubregisztrációval vagy egyéni éves regisztrációval rendelkeznek, a versenyeken történő indulási lehetőség mellett egy sárga chip (kedvezményes) megvásárlásának lehetőségét is biztosítja.

A sárga chip a versenyző tulajdonába kerül, a sárga chipért egyszeri 3.810 Ft térítési díjat kell fizetni.


Külföldi állampolgárságú egyéni versenyzők saját országuk éves versenyengedélyével indulnak a versenyen.

Az eXtremeMan sorozat hivatalos időmérője az eVoChip Hungary Kft.
Az eXtremeMan sorozat versenyein egyéni versenyzőként 
ChampionChip sárga személyi chippel vagy egyszer használatos fehér chippel lehet indulni. A fehér chipet a verseny rendezősége biztosítja. Fehér chippel indul mindenki, aki a módosítási határidő végéig nem rögzíti a Saját adatai
 közt a sárga személyi chip kódját.
A módosítási határidő minden verseny esetén megegyezik a verseny lemondási határidejével és a nevezési információkban külön-külön feltüntetésre kerül.
Fehér chip használata esetén 1.000 Ft bérleti díjat és 1.000 Ft kauciót kell fizetni a helyszínen.
Az eXtremeMan Nagyatád versenyen a váltók mindenképp fehér chippel indulnak, de az ő esetükben bérleti díjjal nem, csak 1.000 Ft kaucióval kell számolni.
A kauciót a versenyt követően a chip ellenében visszaszolgáltatjuk.

Bejelentkezés

Hozzászólások